Support Medewerker

Wil jij als Support Medewerker een cruciale rol vervullen bij TimeChimp, een groeiende SaaS scale-up? Heb jij de vaardigheden en toewijding die nodig zijn om onze klanten te ondersteunen en hen een uitstekende gebruikerservaring te bieden? Lees dan verder!

blob

Salaris

€2525 - €2950

blob

Locatie

Amsterdam

blob

Dienstverband

28-40 uur

Functiebeschrijving

Als Support Medewerker bij TimeChimp ben jij de eerste contactpersoon voor onze klanten. Met uitstekende communicatieve vaardigheden en productkennis bied je technische ondersteuning en zorg je voor tevreden klanten. Geen zorgen, de productkennis over TimeChimp brengen wij je natuurlijk bij. Je documenteert zorgvuldig elke interactie en draagt actief bij aan continue verbeteringen van onze service. Bij TimeChimp bieden we niet alleen een inspirerende werkomgeving en ruimte voor persoonlijke groei, maar ook een competitief salaris.

Verantwoordelijkheden

 • Klantvragen afhandelen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, waarbij je snel en efficiënt vragen beantwoordt en problemen oplost – zowel via ons supportsysteem als telefonisch. Klanttevredenheid staat hierbij altijd centraal.
 • Actief zoeken naar oplossingen binnen de organisatie. Je bent proactief betrokken bij het identificeren en implementeren van oplossingen voor klantvraagstukken. Dit doe je door nauw samen te werken met collega’s.
 • Documenteren van interacties en bijdragen aan serviceverbeteringen. Je legt klantinteracties nauwkeurig vast en draagt actief bij aan het verbeteren van onze serviceprocessen.
 • Vertalen van klantprocessen naar automatisering met de tool.
  Je vertaalt klantprocessen naar geautomatiseerde oplossingen met behulp van onze tools.
 • Doorgroeien naar Customer Success Manager. Je hebt de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een expert en maakt kans op promotie naar de functie van customer success manager.

Ervaring

 • Klantgerichtheid. Je bent in staat om empathisch te luisteren naar klantbehoeften en effectieve oplossingen te bieden. Klanttevredenheid staat bij ons centraal.
 • Probleemoplossend vermogen. Je bent snel in het identificeren van oplossen van klantproblemen en hebt hier ervaring in.
 • Communicatievaardigheden. Je hebt sterke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden om duidelijke en begrijpelijke uitleg te geven aan klanten. Je bent in staat om technische informatie op een eenvoudige en vriendelijke manier over te brengen.
 • Technische bekwaamheid. Je hebt basiskennis van softwaretoepassingen en het vermogen om snel nieuwe systemen te leren.
 • Teamspeler. Je bent in staat om effectief samen te werken met collega’s en andere afdelingen binnen de organisatie. Ook ben je bereid om kennis te delen en bij te dragen aan een positieve teamomgeving.
 • Achtergrond. Wij hechten veel waarde aan diversiteit in achtergronden, identiteiten en ervaring. Daarom heten we support medewerkers van alle soorten en achtergronden van harte welkom!

Perks

Primary perks

27 vakantiedagen

Baalvoucher

DJ skills

Dongle

Faciliteit pensioen sparen

Fietsenplan

Fitness budget

Flexibele werkuren

Internet

Kerstpakket

Macbook Pro

Reiskosten vergoeding

Scherm op kantoor

Sportschoolbudget

Telefoon

Vrijdagmiddagborrel

Zelfontwikkeling via PDP

Ontmoet je collega's

Luuk Gielen

Luuk Gielen

Head of Commerce

Scott Hoffman

Junior Customer Success Manager

Jorrit Meijer

Customer Success Manager NL

Tom Godthelp

Tom Godthelp

Customer Success Manager

I'm so excited!

Super – we horen graag van je! Stuur je cv, sollicitatiebrief, video of moodboard naar jobs@timechimp.com zodat we je alvast een beetje leren kennen. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Top right shape
Bottom left shape