HR-software

Goede HR-software is essentieel voor jouw HR-afdeling. Hiermee heb je altijd overzicht en ben je altijd op de hoogte van wat er speelt. Van verlof goedkeuren en toewijzen, tot gewerkte uren en declaraties inzien. Alles overzichtelijk en op één plek met TimeChimp. Easy does it.

Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien hoe je overzicht hebt over je gewerkte uren
Een overzicht van de velrofdagen en vrije tijd van een gebruiker van timechimp

Maak HR makkelijker en leuker

Personeelsadministratie neemt een hoop tijd in beslag, maar moet wel gebeuren. Toch ben je liever bezig met strategische HR, werkplezier onder werknemers verhogen en ervoor zorgen dat alles op de werkvloer lekker loopt. De HR-software van TimeChimp maakt jouw administratieve taken een stuk makkelijker en sneller, dan heb jij weer tijd voor dingen die er echt toe doen. Easy does it!

Probeer gratis

De voordelen van goede HR-software

Goede HR-software is essentieel voor organisaties die overzicht willen over personeelszaken. Door alles op één plek te hebben, weet je altijd wat er speelt en kom je niet voor verrassingen te staan.

  • Minder tijd kwijt aan administratie;

Automatiseer en versimpel administratieve handelingen, zodat jij een deel van je tijd weer terugkrijgt. Zo heb je bijvoorbeeld meer tijd voor gesprekken met medewerkers.

  • Altijd en overal overzicht met handige dashboards;

Jij weet wat er speelt in het bedrijf door de handige rapportages en dashboards. Denk bijvoorbeeld aan wie er op vakantie is en hoe veel ziekteverlof er is opgenomen in een bepaalde periode.

  • Integratie met boekhoudpakketten;

Gebruiken jullie ook een boekhoudpakket? TimeChimp heeft integraties met verschillende boekhoudpakketten, waardoor je makkelijk data importeert en exporteert.

Vrijblijvend proberen
Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien hoe men uren kan goedkeuren en wat voor invloed dit heeft op een project
Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien hoe je overzicht hebt over je gewerkte uren

HR-software voor medewerkers

De HR-tool van TimeChimp is niet alleen handig voor HR-professionals, maar ook voor medewerkers. Zij hebben namelijk hun eigen portal, die ze kunnen gebruiken op desktop of via een mobiele app. Ze dienen zo zelf snel en makkelijk verlof, uitgaven en uren in, die goedgekeurd worden door hun leidinggevende. Deze data kunnen jij en medewerkers altijd inzien, zo weet iedereen altijd wat er speelt.

Probeer gratis
User interface die laat zien welke mensen er werken en welke er vrij zijn
User interface die laat zien welke type verlof er zijn
User interface die laat zien welke mensen er werken en welke er vrij zijn

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo