Urenregistratie voor detachering

  • Inzicht in projectvoortgang.
    Krijg scherp overzicht van de voortgang en prestaties van projecten. Waardevolle rapportages om beter te kunnen sturen, weloverwogen beslissingen te nemen en succes te behalen.
  • Eenvoudige urenregistratie voor detachering.
    Moeiteloos de gewerkte uren bijhouden zonder gedoe. Minimaliseer inspanningen en maximaliseer efficiëntie.
  • Snel en transparant factureren.
    Cruciaal in detachering: snel en transparant factureren. Creëer vertrouwen, voorkom discussies en stroomlijn het factureringsproces.
Een foto van een man en een vrouw die aan het overleggen zijn. De vrouw heeft een bezoekerspas om. Daarover staat het logo en een quote van Herakles Pharma Staffing en CR2O

Bespaar tijd en verhoog je productiviteit

Detacheringsbureaus leveren maatwerk, dus het bijhouden van administratie kan veel tijd in beslag nemen. Met eenvoudige urenregistratie voor detachering, snelle en nauwkeurige facturatie, en efficiënt projectbeheer stroomlijn jij jouw werkprocessen.

Een illustratie die laat zien dat uren die geschreven worden kunnen worden goedgekeurd door de manager
Een illustratie die laat zien dat men eenvoudig een shift kan verplaatsen en verwijderen als deze niet uitkomt met de ingestelde beschikbaarheid van een medewerker

Administratie binnen handbereik

Snel en efficiënt administreren met geïntegreerde functionaliteiten: kilometerregistratie, declaraties, facturatie en urenregistratie. Vereenvoudigd beheer op één overzichtelijke plek, zodat medewerkers moeiteloos hun uren, uitgaven en ritten kunnen registreren.

Gratis 14-daagse proefperiode

Verminder administratieve handelingen én creëer meer overzicht met de eenvoudige tijdregistratie tool voor detachering van TimeChimp. Ga direct zelf aan de slag, gratis en vrijblijvend.

Start proefperiode

Factureren zónder gedoe

Verspil geen tijd aan ingewikkelde facturatieprocessen. Met slechts enkele muisklikken stuur je snel en moeiteloos facturen naar klanten, minimaliseer je discussies en zorg je voor een naadloze financiële afhandeling.

Een illustratie die laat zien dat uren die op een factuur staan verzonden worden naar de "inbox" van de klant
Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien hoe je project met timechimp nooit uit de hand loopt

Optimaal projectbeheer

Optimaliseer je detacheringprojecten: blijf binnen budget, beheer onvoorspelbare planning en resources. Behoud gedetailleerd inzicht in voortgang, kosten en prestaties voor een probleemloze uitvoering met tijdregistratie voor detachering.

Onze gebruikers over urenregistratie met TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Kevin de Heer
Kevin de Heer
Manager Finance,
Ahold Delhaize

De info die we uit TimeChimp halen gebruiken we voor projectmanagement doeleinden. Daarnaast registreren we ook de overige activiteiten zodat de urenadministratie sluitend is. Doordat er sluitend wordt geschreven kunnen wij nu analyses doen op alle uren en activiteiten. Deze analyses gebruiken wij dan weer voor het toekomstig beter plannen.

Roderick Koster
Manager Finance & Control
Solid Professionals

TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd; denk hierbij aan ontwikkelingen in de declarabiliteit van onze medewerkers, ziekteverzuim, uurtarieven en omzet per klant. De koppeling met Power BI is hierbij voor ons ook heel waardevol.

Gerard
Projectmanager
BAM Infra

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Al onze gebruikers zijn positief. En omdat wij veel met Excel werken, was daarnaast de mogelijkheid om de data van TimeChimp naar Excel te exporteren een echte voorwaarde voor ons om te kiezen voor TimeChimp.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de gratis proefperiode?

De proefperiode is geheel vrijblijvend. Na het invullen van je bedrijfsgegevens krijg je de volledige toegang tot onze tool en alle functionaliteiten. Via de chat kun je hulp vragen en we nodigen je uit voor een online demo. Na deze 14 dagen kun je ervoor kiezen alle testdata te verwijderen of de proefversie inclusief data te behouden wanneer je jouw abonnement activeert.

Hoe bereken je de abonnementsprijs?

Voor elk abonnement betaal je een vast tarief per gebruiker per maand, afhankelijk van het abonnement dat je kiest (Basic, Business of Professional) en of je maandelijks of jaarlijks betaalt. Bij een maandelijks abonnement kun je op elk moment opzeggen, terwijl bij een jaarabonnement dit alleen kan aan het einde van de looptijd (met een opzegtermijn van minimaal 1 maand). Het jaarabonnement is voordeliger omdat de gebruikersprijs lager ligt dan bij een maandelijks abonnement.

Ter illustratie, als je een Basic jaarabonnement voor 5 gebruikers (5 seats) kiest, betaal je 7 euro per seat per maand. Dit komt neer op 420 euro per jaar (35 euro per maand) voor de hele groep.

Kan ik later makkelijk wisselen tussen de verschillende abonnementen?

Het is mogelijk om op elk moment tussen verschillende abonnementen te wisselen via de tool. Wanneer je een upgrade doet, wordt deze direct uitgevoerd, ongeacht of je een maand- of jaarabonnement hebt. Bij een downgrade gaat de wijziging in bij maandelijkse betaling in de eerstvolgende maand, en bij jaarlijkse betaling op de factuurdatum. Houd er rekening mee dat jaarlijkse betaling gepaard gaat met korting op de factuur.

Hebben jullie ook speciale prijzen?

We hebben 4 pakketten beschikbaar: Basic, Business, Professional en Enterprise. De prijs wordt bepaald per gebruiker per maand, en als je kiest voor jaarlijkse facturatie krijg je korting op de gebruikersprijs. Als je meer dan 50 gebruikers hebt, dan val je onder het Enterprise-pakket en kunnen we een offerte op maat voor je maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via sales@timechimp.com voor meer informatie. Ons team staat voor je klaar!

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo