Slim werken: financiële professionals

  • Eenvoudig uren registreren door medewerkers
  • Minder tijd kwijt aan administratie en facturatieproces
  • Koppelingen met alle grote boekhoudpakketten
  • Ideaal voor accountants via een eigen partnerportaal
Een foto van twee mannen die kijken naar een tablet en overleggen. Op de achtergrond zijn schermen met aandelen te zien. Daarover staat het logo en een quote van Van Ameyde
Logo van de BAM infraLogo van redwave Logo van harbornLogo van kroes marine projects

Alle financiën inzichtelijk en op orde

Inzicht in facturatie

Monitor realtime het financiële proces van je klanten en koppel eenvoudig met je favoriete boekhoudpakket, CRM en salarispakket.

Altijd bij de hand

Met TimeChimp houden jij en je klanten altijd en overal de uren bij, zonder dat je de complete administratie hoeft mee te nemen.

Makkelijk in gebruik

Bij TimeChimp draait alles om eenvoud. Zo registreer je naast uren ook eenvoudig uitgaven en ritten en draai je makkelijk exports.

Inzicht via partnerportaal

Via je eigen partnerportaal heb je alle administraties van jouw klanten inzichtelijk. Eenvoudig via één inlog, zonder extra kosten.

Handige oplossingen

User interface die laat zien hoe men uitgaven kan registreren
User interface die laat zien hoe klanten via het klantenportaal inzicht krijgen in de voortgang van hun project
User interface die laat zien hoe men uren kan toevoegen aan een factuur

Easy does it.

Bespaar tijd en creëer overzicht binnen je eigen organisatie en die van je klanten met TimeChimp. Ideaal voor financiële professionals!

Probeer gratis

Onze gebruikers over urenregistratie met TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Kevin de Heer
Kevin de Heer
Manager Finance,
Ahold Delhaize

De info die we uit TimeChimp halen gebruiken we voor projectmanagement doeleinden. Daarnaast registreren we ook de overige activiteiten zodat de urenadministratie sluitend is. Doordat er sluitend wordt geschreven kunnen wij nu analyses doen op alle uren en activiteiten. Deze analyses gebruiken wij dan weer voor het toekomstig beter plannen.

Roderick Koster
Manager Finance & Control
Solid Professionals

TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd; denk hierbij aan ontwikkelingen in de declarabiliteit van onze medewerkers, ziekteverzuim, uurtarieven en omzet per klant. De koppeling met Power BI is hierbij voor ons ook heel waardevol.

Gerard
Projectmanager
BAM Infra

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Al onze gebruikers zijn positief. En omdat wij veel met Excel werken, was daarnaast de mogelijkheid om de data van TimeChimp naar Excel te exporteren een echte voorwaarde voor ons om te kiezen voor TimeChimp.

Hoe werkt de gratis proefperiode?

De proefperiode is geheel vrijblijvend. Na het invullen van je bedrijfsgegevens krijg je de volledige toegang tot onze tool en alle functionaliteiten. Via de chat kun je hulp vragen en we nodigen je uit voor een online demo. Na deze 14 dagen kun je ervoor kiezen alle testdata te verwijderen of de proefversie inclusief data te behouden wanneer je jouw abonnement activeert.

Hoe bereken je de abonnementsprijs?

Voor elk abonnement betaal je een vast tarief per gebruiker per maand, afhankelijk van het abonnement dat je kiest (Basic, Business of Professional) en of je maandelijks of jaarlijks betaalt. Bij een maandelijks abonnement kun je op elk moment opzeggen, terwijl bij een jaarabonnement dit alleen kan aan het einde van de looptijd (met een opzegtermijn van minimaal 1 maand). Het jaarabonnement is voordeliger omdat de gebruikersprijs lager ligt dan bij een maandelijks abonnement.

Ter illustratie, als je een Basic jaarabonnement voor 5 gebruikers (5 seats) kiest, betaal je 7 euro per seat per maand. Dit komt neer op 420 euro per jaar (35 euro per maand) voor de hele groep.

Kan ik later makkelijk wisselen tussen de verschillende abonnementen?

Het is mogelijk om op elk moment tussen verschillende abonnementen te wisselen via de tool. Wanneer je een upgrade doet, wordt deze direct uitgevoerd, ongeacht of je een maand- of jaarabonnement hebt. Bij een downgrade gaat de wijziging in bij maandelijkse betaling in de eerstvolgende maand, en bij jaarlijkse betaling op de factuurdatum. Houd er rekening mee dat jaarlijkse betaling gepaard gaat met korting op de factuur.

Hebben jullie ook speciale prijzen?

We hebben 4 pakketten beschikbaar: Basic, Business, Professional en Enterprise. De prijs wordt bepaald per gebruiker per maand, en als je kiest voor jaarlijkse facturatie krijg je korting op de gebruikersprijs. Als je meer dan 50 gebruikers hebt, dan val je onder het Enterprise-pakket en kunnen we een offerte op maat voor je maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via sales@timechimp.com voor meer informatie. Ons team staat voor je klaar!

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo