Integratie met Trips in the Cloud

  • Automatische koppeling met Trips in the Cloud
  • Eenvoudig rittenregistratie en kilometerregistratie
  • Realtime overzicht van je wagenpark
  • Besparen op communicatiekosten
  • Beschikbaar op je mobiel met de iOS en Android App
  • Perfect voor Fleetmanagers en MKB
een illustratie die laat zien dat timechimp in het midden van de workflow staat en koppelt met andere tools, waaronder trips in the cloud
Een foto van een man in de auto met daarover een stukje user interface die uitlegt hoe men ritten kan registreren in timechimp

Trips in the Cloud

Trips in the Cloud bestaat uit een GPS Tracker voorzien van SIM-kaart die je in jouw auto stopt waarna automatisch al je ritten worden geregistreerd. Alle ritgegevens zijn vervolgens in te zien via de website of app (Android en iPhone) van Trips in the Cloud. Alle historische ritgegevens worden voor je bewaard zodat je ze zakelijk kunt doorbelasten. Op verzoek kan je ze ook aan de Belastingdienst verstrekken en zo fiscale bijtelling van jouw bedrijfsauto voorkomen. Fiscus proof!

Door de Trips in the Cloud koppeling kun je met TimeChimp automatisch je ritten laten registreren. Je hebt daarnaast realtime inzicht in de gemaakte kilometers. De projectmanager heeft direct inzicht in het wagenpark en kan realtime volgen waar alle voertuigen zijn.

Service van TimeChimp

Als partner van Trips in the Cloud zorgen we voor een naadloze koppeling met TimeChimp. Bespaar dus ook tijd door ritten automatisch te registreren. Geen handmatige invoer meer! Wil je TimeChimp en de koppeling met Trips in the Cloud proberen? Start dan de gratis proefperiode van 14 dagen! Heb je vragen over deze koppeling? Neem dan contact met ons op. TimeChimp is geschikt voor elke organisatie, we helpen ondernemers graag aan de juiste systemen. Minimale inspanning, maximaal overzicht!

Een illustratie van hoe de fysieke tracker van trips in the cloud data doorstuurt naar timechimp

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo