Urenregistratie voor ZZP-ers en klein MKB

  • Altijd en overal uren, ritten en uitgaven registreren
  • Ga meteen aan de slag
  • Integraties met je boekhoudpakket
  • Altijd je administratie op orde
  • NEU: Hol dir jetzt unser Freelancer-Special
Een overhead foto van een tafel waar mensen aanzitten met een laptop, wat notitieblokken en een tablet. Daarover staat het logo en een quote van Ontwerpbureau Stylemaster

Geen gedoe meer met je administratie

Je wil je tijd besteden aan wat écht belangrijk voor je is en waar je energie van krijgt. Je urenregistratie en administratie hoort daar niet bij. Toch is het belangrijk dat je het doet, zodat je kan factureren aan klanten en zo je omzet binnenhaalt. TimeChimp maakt urenregistratie, rittenregistratie en je uitgaven registreren makkelijk en snel. Het registreren is een fluitje van een cent. Zo heb jij altijd een kloppende administratie en factureer je makkelijk aan de klant. Easy does it.

Alle functionaliteiten
Een illustratie die laat zien dat timechimp het middelpunt is tussen verschillende integraties zoals afas, exact, visma nmbrs en hubspot

Easy does it.

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Je hoeft geen betaalgegevens achter te laten.

Start gratis proefabonnement

Koppel TimeChimp aan je boekhoudpakket

Als ondernemer heb je te maken met een hoop administratie, met name je boekhouding. Om het jou makkelijker te maken, heeft TimeChimp integraties met verschillende boekhoudpakketten. Daardoor importeer en exporteer je makkelijk data van en naar je boekhoudpakket, waardoor je niet meer in verschillende programma’s hoeft te werken om overzicht te hebben. Wel zo handig.

Een illustratie die laat zien dat timechimp het middelpunt is tussen verschillende integraties zoals afas, exact, visma nmbrs en hubspot

Onze gebruikers over urenregistratie met TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Kevin de Heer
Kevin de Heer
Manager Finance,
Ahold Delhaize

De info die we uit TimeChimp halen gebruiken we voor projectmanagement doeleinden. Daarnaast registreren we ook de overige activiteiten zodat de urenadministratie sluitend is. Doordat er sluitend wordt geschreven kunnen wij nu analyses doen op alle uren en activiteiten. Deze analyses gebruiken wij dan weer voor het toekomstig beter plannen.

Roderick Koster
Manager Finance & Control
Solid Professionals

TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd; denk hierbij aan ontwikkelingen in de declarabiliteit van onze medewerkers, ziekteverzuim, uurtarieven en omzet per klant. De koppeling met Power BI is hierbij voor ons ook heel waardevol.

Gerard
Projectmanager
BAM Infra

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Al onze gebruikers zijn positief. En omdat wij veel met Excel werken, was daarnaast de mogelijkheid om de data van TimeChimp naar Excel te exporteren een echte voorwaarde voor ons om te kiezen voor TimeChimp.

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo