Klantenportaal

Wil je jouw klant inzicht geven in gemaakte uren voor een project en de klant ook uren laten goedkeuren voordat je ze factureert? Dat is bij TimeChimp geen probleem. Geen gedoe meer, maar direct inzicht voor jou en de klant.

Een overzicht verkregen door het klantenportaal die laat zien hoeveel uren er geschreven zijn
Een foto van een vrouw in een vergadering die iets vertelt met daarover een user interface waarmee men kan goedkeuren of afkeuren

Unieke link naar het klantenportaal

Het klantenportaal van TimeChimp is een andere omgeving dan die waar jij in werkt. Elke klant krijgt een eigen, unieke link om in te loggen. Hierdoor kunnen er geen personen inloggen in het klantenportaal die jij geen toegang geeft. Dat houdt het lekker overzichtelijk en veilig.

Probeer gratis

Uren aanbieden via het klantportaal

Jij en je team registreren de uren die jullie voor de klant werken en de beheerder stuurt deze uren makkelijk via TimeChimp door aan de klant. De klant krijgt dan eventueel ook een notificatie per e-mail, met daarin de link naar het klantenportaal. Hier kan hij of zij makkelijk alle gemaakte uren bekijken en goedkeuren. Dan kan jij ze weer factureren. Easy does it!

Vrijblijvend proberen
Een user interface die laat zien hoe het klantenportaal van timechimp eruit ziet met alle geschreven uren erin
Een afbeelding van de user interface die laat zien hoe men inzicht uit het klantenportaal kan halen

Uren inzien en uren goedkeuren

Meteen als je klant inlogt, ziet hij of zij op de overzichtspagina alle projecten waar je toegang toe hebt gegeven. Ook staan jouw bedrijfsgegevens en logo duidelijk in beeld. Wanneer je klant een project selecteert, ziet hij of zij de gemaakte uren van het project. Ook is er de mogelijkheid om de uren goed- of af te keuren en een bericht aan de projectmanager te sturen via TimeChimp. Jij bepaalt wat de klant te zien krijgt, bijvoorbeeld een overzicht met alle projecten en facturen. Na het goedkeuren van de uren krijgt de projectmanager een mailtje en kunnen de uren gefactureerd worden.

Probeer gratis

Voordelen van het klantenportaal

  • Altijd overzicht voor jou en je klant
  • Bepaal zelf wat de klant ziet
  • Voorkom miscommunicatie
  • Stuur bij waar nodig
Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien hoe een manager een shift kan goedkeuren of afkeuren

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo