Integratie met Power BI

Koppel TimeChimp aan Power BI en creëer uitgebreide rapportages met data vanuit TimeChimp, zonder zelf exports en imports te hoeven doen.

  • Data rechtstreeks in Power BI vanuit TimeChimp
  • Direct van start met 4 verschillende dashboards
  • Mogelijkheid om zelf dashboards te maken
  • Direct inzicht in de belangrijkste resultaten
  • Data gedreven beslissingen nemen
een illustratie die laat zien dat timechimp in het midden van de workflow staat en koppelt met andere tools, waaronder powerbi
Een foto van een laptop en tablet, waarbij de laptop 2 grafieken laat zien. Daarover staat een stukje interface met een budget progressie grafiek en een performance grafiek

Alles in één overzicht met Power BI

Via de vier standaard dashboards die wij hebben opgezet kun je direct van start. Deze transparante rapportages geven je direct inzicht in de resultaten die betrekking hebben op jouw organisatie. Zo kun je jouw organisatie bijsturen op basis van datagedreven beslissingen.

Zo krijg je inzicht in managementinformatie, urenregistratie, projectmanagement en een medewerkersoverzicht. Hierbij moet je denken aan cijfers over omzet, gemiddeld ziekteverzuim percentage, percentage facturabele uren, gemiddeld uurtarief, trend in uren, top 10 projecten, etc. Naast de standaard dashboards die TimeChimp levert kun je zelf ook dashboards aanmaken of de huidige aanpassen.

Daarnaast kun je ook data van andere tools in Power BI importeren waardoor je een totaaloverzicht van je organisatie kunt creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo