Digitale prikklok

Je medewerkers op elke locatie eenvoudig laten in- en uitklokken? De digitale prikklok van TimeChimp houdt automatisch de gewerkte uren bij en geeft jou altijd overzicht over de aanwezigheid van je teams.

User interface die laat zien hoe de prikklok werkt
Een foto van een vrouw die haar telefoon voor zich vast houd met daarvoor de user interface van de prikklok van timechimp

De TimeChimp prikklok maakt urenregistratie makkelijk

De prikklok software werkt in de cloud, waardoor je overal met een internetverbinding de prikklok kan gebruiken. Het is ook mogelijk om per locatie een apart digitaal inkloksysteem aan te maken, waardoor je ingeklokte medewerkers meteen aan een locatie koppelt. Easy does it.

Hoe klok je in en uit? Elke medewerker heeft een persoonlijke pincode, die hij of zij na het selecteren van hun naam invoert. Wil je een extra check om verwisselingen of fraude te voorkomen? Stel dan in dat er een foto van de medewerker wordt gemaakt bij het inklokken.

De digitale prikklok is automatisch gekoppeld aan je TimeChimp omgeving, waar je altijd een goed overzicht hebt. Naast de gewerkte uren, hou je daar ook (ziekte)verlof en overuren bij en zo heb je de volledige urenadministratie altijd op orde en bij de hand.

Probeer gratis

Voordelen van een digitale prikklok

De prikklok van TimeChimp zorgt ervoor dat je urenadministratie minder lang duurt en voorkomt ook dat er onnodige fouten worden gemaakt. De voordelen van een prikklok zijn:

  • Eenvoudig en snel uren registreren
  • Kleinere foutmarge
  • Urenadministratie is altijd inzichtelijk
  • Geen specialistische hardware nodig
Vrijblijvend proberen
Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien verschillende prikklokken samenwerken
Een afbeelding van de user interface van de prikklok van timechimp

Hoe werkt een prikklok?

Bij de ouderwetse, analoge prikklok scant de medewerker een badge bij binnenkomst en wanneer hij of zij weer weggaat en klaar is met werken. Met de digitale prikklok van TimeChimp gebruik je een prikklok app, deze kun je op elke tablet installeren. De gewerkte uren staan meteen in je TimeChimp omgeving, waardoor je een mooi overzicht hebt van de gewerkte uren per medewerker. Dit overzicht gebruik je niet alleen om controle te hebben, maar ook voor je administratie en salarisuitbetaling.

Probeer gratis

Andere functionaliteiten

Een afbeelding van de user interface die laat zien hoe de urenregistratie module eruit ziet
User interface die laat zien hoe de personeelsplanning laat zijn wie wanneer werkt
User interface die laat zien hoe een mananger uren kan goedkeuren

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo