Urenregistratie voor ICT bedrijven

  • Rapportage en analyse mogelijkheden.
    Krijg moeiteloos inzicht in projecten, beoordeel de productiviteit en stel snel en accuraat facturen op met urenregistratie tool voor ICT bedrijven.
  • Makkelijke project- en taakbeheer.
    Creëer, wijs toe, stel deadlines in en houd de voortgang bij. Organiseer moeiteloos de werklast en beheer projecten efficiënt.
  • Mobiliteit en flexibiliteit.
    Registreer moeiteloos en flexibel je uren in de ICT-sector met een eenvoudig urenregistratieproces. Of je nu op kantoor bent of onderweg, je kunt altijd en overal je uren bijhouden vanaf elk apparaat.
Een foto van een laptop waarop code te zien is. Daarover staat het logo en een quote van Watermelon

Deze ICT bedrijven gingen je voor

Logo van de BAM infraLogo van redwave Logo van harbornLogo van kroes marine projects

Projectdoelen behalen

Realiseer projectdoelen met behulp van tijdregistratie in ICT. Houd projectbudgetten en prestaties in realtime bij en voorkom onoverzichtelijke situaties en laat medewerkers per project of klant uren, ritten en uitgaven registreren. Zo weet jij precies wat de status is van het project en voorkom je miscommunicatie.

Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien hoe je project met timechimp nooit uit de hand loopt
Een illustratie die laat zien dat uren die geschreven worden kunnen worden goedgekeurd door de manager

Inzicht in uren met data

“Wat doe je eigenlijk de hele dag?” Laat de feiten spreken. Krijg inzicht in de bestede uren per project, taak of teamlid door gegevens uit urenregistratie te analyseren. Gebruik inzichten uit het verleden als bewijs voor verbeterde kostenprognoses en realistische budgetten.

Gratis 14-daagse proefperiode

Verminder administratieve handelingen én creëer meer overzicht met de eenvoudige tijdregistratie tool voor ICT bedrijven van TimeChimp. Ga direct zelf aan de slag, gratis en vrijblijvend.

Start proefperiode

Klanten moeiteloos factureren

Factureer moeiteloos en nauwkeurig aan klanten met behulp van tijdregistratie voor ICT. Verminder discussies en misverstanden over facturatie. Garandeer vlotte en transparante financiële afhandeling met klanten.

Een illustratie die laat zien dat uren die op een factuur staan verzonden worden naar de "inbox" van de klant
Een illustratie die laat zien dat men eenvoudig een shift kan verplaatsen en verwijderen als deze niet uitkomt met de ingestelde beschikbaarheid van een medewerker

Efficiënt resourcebeheer

Optimaliseer het gebruik van resources door middel van tijdregistratie in ICT. Behoud duidelijk overzicht van de beschikbaarheid en bezettingsgraad van je teamleden. Maak datagestuurde beslissingen om de werklast beter te verdelen en de productiviteit te verhogen.

Onze gebruikers over urenregistratie met TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Kevin de Heer
Kevin de Heer
Manager Finance,
Ahold Delhaize

De info die we uit TimeChimp halen gebruiken we voor projectmanagement doeleinden. Daarnaast registreren we ook de overige activiteiten zodat de urenadministratie sluitend is. Doordat er sluitend wordt geschreven kunnen wij nu analyses doen op alle uren en activiteiten. Deze analyses gebruiken wij dan weer voor het toekomstig beter plannen.

Roderick Koster
Manager Finance & Control
Solid Professionals

TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd; denk hierbij aan ontwikkelingen in de declarabiliteit van onze medewerkers, ziekteverzuim, uurtarieven en omzet per klant. De koppeling met Power BI is hierbij voor ons ook heel waardevol.

Gerard
Projectmanager
BAM Infra

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Al onze gebruikers zijn positief. En omdat wij veel met Excel werken, was daarnaast de mogelijkheid om de data van TimeChimp naar Excel te exporteren een echte voorwaarde voor ons om te kiezen voor TimeChimp.

Ontdek onze functionaliteiten

User interface die laat zien hoe men voortgang kan zien van hun project via een dashboard
User interface die laat zien hoe men uren kan toevoegen aan een factuur
User interface die laat zien hoe men uren kan bijhouden

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de gratis proefperiode?

De proefperiode is geheel vrijblijvend. Na het invullen van je bedrijfsgegevens krijg je de volledige toegang tot onze tool en alle functionaliteiten. Via de chat kun je hulp vragen en we nodigen je uit voor een online demo. Na deze 14 dagen kun je ervoor kiezen alle testdata te verwijderen of de proefversie inclusief data te behouden wanneer je jouw abonnement activeert.

Hoe bereken je de abonnementsprijs?

Voor elk abonnement betaal je een vast tarief per gebruiker per maand, afhankelijk van het abonnement dat je kiest (Basic, Business of Professional) en of je maandelijks of jaarlijks betaalt. Bij een maandelijks abonnement kun je op elk moment opzeggen, terwijl bij een jaarabonnement dit alleen kan aan het einde van de looptijd (met een opzegtermijn van minimaal 1 maand). Het jaarabonnement is voordeliger omdat de gebruikersprijs lager ligt dan bij een maandelijks abonnement.

Ter illustratie, als je een Basic jaarabonnement voor 5 gebruikers (5 seats) kiest, betaal je 7 euro per seat per maand. Dit komt neer op 420 euro per jaar (35 euro per maand) voor de hele groep.

Kan ik later makkelijk wisselen tussen de verschillende abonnementen?

Het is mogelijk om op elk moment tussen verschillende abonnementen te wisselen via de tool. Wanneer je een upgrade doet, wordt deze direct uitgevoerd, ongeacht of je een maand- of jaarabonnement hebt. Bij een downgrade gaat de wijziging in bij maandelijkse betaling in de eerstvolgende maand, en bij jaarlijkse betaling op de factuurdatum. Houd er rekening mee dat jaarlijkse betaling gepaard gaat met korting op de factuur.

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo