Slimmer werken voor het MKB

  • Maximaal overzicht, minimale inspanning
  • Registreer overal uren, uitgaven en verlof
  • Integreer met je boekhoudpakket
  • Altijd je administratie op orde
Een foto van een gedetaileerde tekening van een stoel. Daarover staat het logo en een quote van BNLA Architecten

Maak werken makkelijker en efficiënter

Er komt een hoop kijken bij het runnen van een bedrijf en dat is niet altijd makkelijk. Gelukkig zijn er manieren om je werk makkelijker en efficiënter te maken, zodat je meer tijd over hebt voor waar je echt energie van krijgt. TimeChimp helpt je graag. Altijd en overal uren registreren, projecten managen en werkroosters maken. Maar ook verlof, ritten en uitgaven bijhouden. Dit doe je makkelijk via de mobiele app en zo weet jij altijd wat er speelt binnen je organisatie. En je hebt ook nog een kloppende administratie! Easy does it.

Alle functionaliteiten
Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien hoe men uren kan goedkeuren en wat voor invloed dit heeft op een project

Easy does it.

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Je hoeft geen betaalgegevens achter te laten.

Start gratis proefabonnement

Slimme integraties met andere tools

Het is belangrijk om een goed beeld te hebben van het reilen en zeilen binnen je bedrijf. Je wil niet in verschillende programma’s werken en daar je informatie vandaan halen, zo mis je het totaalbeeld. TimeChimp heeft integraties met verschillende andere softwareoplossingen. Bijvoorbeeld boekhoudpakketten en payrolling systemen. Zo importeer en exporteer je makkelijk data en heb je alle belangrijke informatie op één plek.

Een illustratie die laat zien dat timechimp het middelpunt is tussen verschillende integraties zoals afas, exact, visma nmbrs en hubspot

Onze gebruikers over urenregistratie met TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Kevin de Heer
Kevin de Heer
Manager Finance,
Ahold Delhaize

De info die we uit TimeChimp halen gebruiken we voor projectmanagement doeleinden. Daarnaast registreren we ook de overige activiteiten zodat de urenadministratie sluitend is. Doordat er sluitend wordt geschreven kunnen wij nu analyses doen op alle uren en activiteiten. Deze analyses gebruiken wij dan weer voor het toekomstig beter plannen.

Roderick Koster
Manager Finance & Control
Solid Professionals

TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd; denk hierbij aan ontwikkelingen in de declarabiliteit van onze medewerkers, ziekteverzuim, uurtarieven en omzet per klant. De koppeling met Power BI is hierbij voor ons ook heel waardevol.

Gerard
Projectmanager
BAM Infra

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Al onze gebruikers zijn positief. En omdat wij veel met Excel werken, was daarnaast de mogelijkheid om de data van TimeChimp naar Excel te exporteren een echte voorwaarde voor ons om te kiezen voor TimeChimp.

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo