Testimonial van Kroes Marine Projects

  • Perfecte koppeling tussen urenregistratie, projecten en planning.
  • In enkele seconden elk gewenst overzicht te produceren.
Een foto van een vrouw en een man op een werkplaats met grote gele steigers. De vrouw wijst iets aan. Daarover staat het logo en een quote van Kroes Marine Projects
Klant sinds
2018
Sector
Construction
Aantal gebruikers
40

Kroes Marine Projects werkt samen met gerenommeerde jachtbouwers in Nederland en daarbuiten. Het team van 38 medewerkers gebruikt diverse high-end 3D design- en engineering software voor o.a. de superjachtbouw.

Waarom TimeChimp?

“Wij hebben lang gezocht naar een programma waarin de engineers eenvoudig hun uren konden boeken, op een dusdanige wijze, dat gestelde budgetten per discipline continue worden bijgehouden. Het zijn uiteindelijk engineers en geen boekhouders! TimeChimp heeft een perfecte koppeling gevonden tussen uren registratie, projecten en planning. Met name dit laatste zorgt er voor dat er voldoende uren aan een project worden toegewezen en iedere medewerker automatisch een overzicht heeft van zijn/haar projecten.

Omdat er binnen de duidelijke menu’s een zeer eenvoudige en logische filterinstelling kan worden gebruikt, is in enkele seconden elk gewenst overzicht te produceren”

Ook interessant voor jou

Bob Romijnders Architectuur en Interieur

Bob Romijnders Architectuur en Interieur maakt al jaren tevreden gebruik van TimeChimp. Ze vertellen je meer over hun ervaringen.

Lees meer

Inquisitive - case study

Softwarebedrijf Inquisitive gebruikt al 2,5 jaar TimeChimp. Ontdek hoe TimeChimp tijdregistratie heeft verbeterd voor Inquisitive. Lees onze case study.

Lees meer

Van Vliet Advocatuur

Van Vliet Advocatuur is al jaren klant bij TimeChimp. Nicola van Vliet vertelt je meer over de ervaringen en voordelen met de tool.

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo