Testimonial van Kroes Marine Projects

  • Perfecte koppeling tussen urenregistratie, projecten en planning.
  • In enkele seconden elk gewenst overzicht te produceren.
Een foto van een vrouw en een man op een werkplaats met grote gele steigers. De vrouw wijst iets aan. Daarover staat het logo en een quote van Kroes Marine Projects
Klant sinds
2018
Sector
Construction
Aantal gebruikers
40

Kroes Marine Projects werkt samen met gerenommeerde jachtbouwers in Nederland en daarbuiten. Het team van 38 medewerkers gebruikt diverse high-end 3D design- en engineering software voor o.a. de superjachtbouw.

Waarom TimeChimp?

“Wij hebben lang gezocht naar een programma waarin de engineers eenvoudig hun uren konden boeken, op een dusdanige wijze, dat gestelde budgetten per discipline continue worden bijgehouden. Het zijn uiteindelijk engineers en geen boekhouders! TimeChimp heeft een perfecte koppeling gevonden tussen uren registratie, projecten en planning. Met name dit laatste zorgt er voor dat er voldoende uren aan een project worden toegewezen en iedere medewerker automatisch een overzicht heeft van zijn/haar projecten.

Omdat er binnen de duidelijke menu’s een zeer eenvoudige en logische filterinstelling kan worden gebruikt, is in enkele seconden elk gewenst overzicht te produceren”

Ook interessant voor jou

Bureau Tint

Bureau Tint is al sinds 2015 klant van TimeChimp en ze vertellen je graag meer over hun ervaring met TimeChimp en de vele voordelen!

Lees meer

Solid Professionals

Solid Professionals is al een aantal jaar tevreden klant van TimeChimp. In hun testimonial lees je meer over hun ervaring.

Lees meer

IZER

"Het is makkelijk in gebruik voor medewerkers, dat springt er echt uit", aldus Ilze van der Klift - Medewerker HR bij IZER. Lees meer...

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo