Testimonial van BAM Infra

  • Data vanuit TimeChimp naar Excel exporteren
  • Eenvoudig terugkoppelen via een bericht in de applicatie
Een foto van een vrouw en een man op een werkplaats met grote gele steigers. De vrouw wijst iets aan. Daarover staat het logo en een quote van BAM Infra
Klant sinds
2016
Sector
Construction
Aantal gebruikers
1000
“TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren”

“Met TimeChimp kun je goed onderscheid maken tussen iemand die beheerder is, goedkeurt en registreert, door bepaalde functies toe te voegen, of juist te verwijderen. Omdat wij veel met Excel werken, was daarnaast de mogelijkheid om de data van TimeChimp naar Excel te exporteren een echte voorwaarde voor ons om te kiezen voor TimeChimp.”

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Daarnaast kun je als beheerder eenvoudig iemand terugkoppelen via een bericht in de applicatie zelf. Dat is echt een voordeel. Het is een toegankelijke applicatie, zowel voor de gebruiker, de goedkeurder als de beheerder.
Ook de samenwerking met TimeChimp is erg goed. We kunnen een mailtje sturen, waar heel snel reactie op komt. Ook zien wij soms verbeter mogelijkheden in de app en voor deze feedback staan zij absoluut open. Al onze gebruikers zijn positief.”

Ook interessant voor jou

Bart van Kraaij Groep

De Bart van Kraaij Groep is al jaren tevreden klant bij TimeChimp. Urenregistratie was volgens hen nog nooit zo makkelijk!

Lees meer

Van Vliet Advocatuur

Van Vliet Advocatuur is al jaren klant bij TimeChimp. Nicola van Vliet vertelt je meer over de ervaringen en voordelen met de tool.

Lees meer

Watermelon

Watermelon is al jaren klant bij TimeChimp en co-founder Charl Haas vertelt meer over de voordelen van werken met de tool!

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo