Urenregistratie voor consultancy

 • Eenvoudige urenregistratie voor consultancy.
  Vereenvoudig het proces voor medewerkers en krijg direct inzicht in projecten. Flexibel en toegankelijk, waar je ook bent en vanaf elk apparaat – zelfs onderweg.
 • Snel facturatieproces.
  Zet moeiteloos uren om in facturen, waardoor je snel en nauwkeurig kunt factureren aan jouw klanten.
 • Efficiënt projectmanagement.
  Krijg inzicht in de bestede tijd en kosten per project, bewaak de budgetten en beheer efficiënt de projectkosten voor optimale financiële controle.
 • Efficiënt projectmanagement.
  Krijg inzicht in de bestede tijd en kosten per project, bewaak de budgetten en beheer efficiënt de projectkosten voor optimale financiële controle.
Een vrouw staat in een kantoor met een whiteboard en legt iets uit aan een man. Ervoor staat het logo en een quote van solid professionals

Klanten moeiteloos factureren

Leg elke factureerbare minuut in vast. Met urenregistratie kun je nauwkeurig verantwoording afleggen aan klanten in consultancy. Daarnaast kun je gedetailleerde gegevens delen over gewerkte uren voor transparante facturatie op basis van daadwerkelijk geleverde diensten.

Een illustratie die laat zien dat uren die op een factuur staan verzonden worden naar de "inbox" van de klant
Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien hoe je project met timechimp nooit uit de hand loopt

Behaal budgetbegrotingen

Nauwkeurige tijdregistratie in consultancy resulteert in naadloze budgetbegrotingen. Volg realtime de projectbudgetten en -prestaties, waardoor je effectief budgetverantwoording kunt afleggen en de waarde van elke minuut werk kunt aantonen. Bovendien behoud je controle over projectkosten en klanttevredenheid.

Gratis 14-daagse proefperiode

Verminder administratieve handelingen én creëer meer overzicht met de eenvoudige tijdregistratie tool van TimeChimp. Ga direct zelf aan de slag, gratis en vrijblijvend.

Start proefperiode

Efficiënt projectmanagement

Beheer je consultancyprojecten efficiënt met onze geïntegreerde urenregistratie tool. Registreer elke minuut, plan effectief en optimaliseer resources voor succesvolle consultancyprojecten.

Een illustratie die laat zien dat men zowel met de desktop app, als met de mobiele app en met de prikklok uren kan registreren
Een illustratie die laat zien dat timechimp het middenpunt is van je werkzaamheden en eenvoudig koppelt met andere tools

Meer dan 25 integratie mogelijkheden

Onze makkelijke urenregistratie tool integreert naadloos met tools voor consultancy, zoals Jira, Moneybird en Zapier. Voorkom dubbel werk, bespaar tijd en optimaliseer jouw workflow.

Onze gebruikers over urenregistratie met TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Kevin de Heer
Kevin de Heer
Manager Finance,
Ahold Delhaize

De info die we uit TimeChimp halen gebruiken we voor projectmanagement doeleinden. Daarnaast registreren we ook de overige activiteiten zodat de urenadministratie sluitend is. Doordat er sluitend wordt geschreven kunnen wij nu analyses doen op alle uren en activiteiten. Deze analyses gebruiken wij dan weer voor het toekomstig beter plannen.

Roderick Koster
Manager Finance & Control
Solid Professionals

TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd; denk hierbij aan ontwikkelingen in de declarabiliteit van onze medewerkers, ziekteverzuim, uurtarieven en omzet per klant. De koppeling met Power BI is hierbij voor ons ook heel waardevol.

Gerard
Projectmanager
BAM Infra

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Al onze gebruikers zijn positief. En omdat wij veel met Excel werken, was daarnaast de mogelijkheid om de data van TimeChimp naar Excel te exporteren een echte voorwaarde voor ons om te kiezen voor TimeChimp.

Ontdek onze functionaliteiten

User interface die laat zien hoe men voortgang kan zien van hun project via een dashboard
User interface die laat zien hoe klanten via het klantenportaal inzicht krijgen in de voortgang van hun project
User interface die laat zien hoe men uren kan bijhouden

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de gratis proefperiode?

De proefperiode is geheel vrijblijvend. Na het invullen van je bedrijfsgegevens krijg je de volledige toegang tot onze tool en alle functionaliteiten. Via de chat kun je hulp vragen en we nodigen je uit voor een online demo. Na deze 14 dagen kun je ervoor kiezen alle testdata te verwijderen of de proefversie inclusief data te behouden wanneer je jouw abonnement activeert.

Hoe bereken je de abonnementsprijs?

Voor elk abonnement betaal je een vast tarief per gebruiker per maand, afhankelijk van het abonnement dat je kiest (Basic, Business of Professional) en of je maandelijks of jaarlijks betaalt. Bij een maandelijks abonnement kun je op elk moment opzeggen, terwijl bij een jaarabonnement dit alleen kan aan het einde van de looptijd (met een opzegtermijn van minimaal 1 maand). Het jaarabonnement is voordeliger omdat de gebruikersprijs lager ligt dan bij een maandelijks abonnement.

Ter illustratie, als je een Basic jaarabonnement voor 5 gebruikers (5 seats) kiest, betaal je 7 euro per seat per maand. Dit komt neer op 420 euro per jaar (35 euro per maand) voor de hele groep.

Kan ik later makkelijk wisselen tussen de verschillende abonnementen?

Het is mogelijk om op elk moment tussen verschillende abonnementen te wisselen via de tool. Wanneer je een upgrade doet, wordt deze direct uitgevoerd, ongeacht of je een maand- of jaarabonnement hebt. Bij een downgrade gaat de wijziging in bij maandelijkse betaling in de eerstvolgende maand, en bij jaarlijkse betaling op de factuurdatum. Houd er rekening mee dat jaarlijkse betaling gepaard gaat met korting op de factuur.

Hebben jullie ook speciale prijzen?

We hebben 4 pakketten beschikbaar: Basic, Business, Professional en Enterprise. De prijs wordt bepaald per gebruiker per maand, en als je kiest voor jaarlijkse facturatie krijg je korting op de gebruikersprijs. Als je meer dan 50 gebruikers hebt, dan val je onder het Enterprise-pakket en kunnen we een offerte op maat voor je maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via sales@timechimp.com voor meer informatie. Ons team staat voor je klaar!

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo