Enterprise Workforce
management

  • Volledige oplossing voor workforcemanagement
  • Gebruiksvriendelijk en direct van start
  • Integraties via onze koppelingen of API
  • Dedicated Customer Success Manager
Een foto van twee mannen die kijken naar een tablet en overleggen. Op de achtergrond zijn schermen met aandelen te zien. Daarover staat het logo en een quote van Ahold Delhaize

Workforce management van A tot Z

TimeChimp biedt een volledige oplossing voor enterprise klanten op het gebied van workforcemanagement. Zo kun je als medewerker eenvoudig je gewerkte uren registreren, maar ook ziekte en verlof. Voor een volledige administratie registreer je ook gemaakte kilometers en uitgaven. Je maakt verder snel werkroosters aan op basis van beschikbaarheid en buget. Medewerkers kunnen zelf hun beschikbaarheid doorgeven. Werk je op projectbasis? Dan biedt TimeChimp ook uitkomst met een volledige projectadministratie. Zo hou je realtime de (financiele) status van al je projecten bij, zonder moeite.

Alle functionaliteiten
Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien hoe je je verlof in de gaten kunt houden met timechimp

Easy does it.

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Je hoeft geen betaalgegevens achter te laten.

Start gratis proefabonnement
Een illustratie die laat zien dat timechimp het middelpunt is tussen verschillende integraties zoals afas, exact, visma nmbrs en hubspot

Handige workflows met onze slimme integraties

Bij TimeChimp werken we graag samen. Niet alleen met collega’s, partners en klanten, maar ook met andere softwareoplossingen. TimeChimp biedt integraties aan met verschillende tools, waaronder alle grote boekhoudpakketten, CRM-systemen en HR & payrolling software. Maar ook met hardware voor kloksystemen zoals Datafox. Daarnaast biedt onze API de mogelijkheid om zelf een koppeling te bouwen. Door deze koppelingen maak je handige workflows waardoor je slimmer kan werken. Minder handmatige invoer en betere inzichten door gegevens uit verschillende software te koppelen.

Alle integraties

Handige functionaliteiten

User interface die laat zien hoe men voortgang kan zien van hun project via een dashboard
User interface die laat zien welke mensen er werken en welke er vrij zijn
User interface die laat zien hoe men uren kan bijhouden

Onze gebruikers over urenregistratie met TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Kevin de Heer
Kevin de Heer
Manager Finance,
Ahold Delhaize

De info die we uit TimeChimp halen gebruiken we voor projectmanagement doeleinden. Daarnaast registreren we ook de overige activiteiten zodat de urenadministratie sluitend is. Doordat er sluitend wordt geschreven kunnen wij nu analyses doen op alle uren en activiteiten. Deze analyses gebruiken wij dan weer voor het toekomstig beter plannen.

Roderick Koster
Manager Finance & Control
Solid Professionals

TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd; denk hierbij aan ontwikkelingen in de declarabiliteit van onze medewerkers, ziekteverzuim, uurtarieven en omzet per klant. De koppeling met Power BI is hierbij voor ons ook heel waardevol.

Gerard
Projectmanager
BAM Infra

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Al onze gebruikers zijn positief. En omdat wij veel met Excel werken, was daarnaast de mogelijkheid om de data van TimeChimp naar Excel te exporteren een echte voorwaarde voor ons om te kiezen voor TimeChimp.

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo