Uitgaven en declaraties bijhouden

TimeChimp maakt het heel eenvoudig om je uitgaves en declaraties bij te houden, bijvoorbeeld via onze mobiele app. Voeg bonnetjes of andere bijlagen toe en registreer ook je uren voor een volledige administratie. Easy does it.

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden

Uren, uitgaven en declaraties bijhouden

Het bijhouden van uitgaven en declaraties moet zo min mogelijk tijd kosten. TimeChimp maakt het graag eenvoudig en biedt direct de mogelijkheid bonnetjes of andere bijlagen toe te voegen. Registreer gewerkte uren, boek uitgaven en voer declaraties in. Bovendien kun je met een afzonderlijke app ritten registreren met een integratie met Google Maps en eenvoudig rapportages maken van de gemaakte kosten per project of in een bepaalde periode.

Probeer gratis

 

Interface Uitgaven

Eenvoudig je administratie bijhouden

Dankzij bonnetjes bij de uitgaven en andere bijlagen maak je de administratie een stuk eenvoudiger. Uitgaven en declaraties kun je gewoon per project registreren. Bovendien kun je de kilometers automatisch laten berekenen om die te factureren. TimeChimp zorgt ervoor dat je alle uitgaven en declaraties netjes bij elkaar hebt voor je eigen administratie of de Belastingdienst.

Vrijblijvend proberen

Bonnetjes bij uitgaven

Je bent verplicht bonnetjes en andere bijlagen van uitgaven te bewaren. Dankzij TimeChimp doe je dat voortaan gewoon online. Je voorkomt een onnodige papierwinkel waarin je snel bonnetjes kwijt raakt. Dankzij de online registratie in onze tool en de bijlagen die je kunt toevoegen, heb je de bonnen waar het om gaat altijd bij de hand. Je kunt eenvoudig uitgaven en declaraties registreren. Zo maken we je het zo gemakkelijk mogelijk. We combineren de urenregistratie met uitgaven en ritten, zodat je alles eenvoudig kunt bijhouden.

Probeer gratis

Uitgaven bijhouden per project

Registreer makkelijk en snel je uitgaven en declaraties en draai er een rapportage van. Wil je de uitgaven bijhouden per project of ben je benieuwd naar de gemaakte kosten in een bepaalde periode? Geen probleem!

Stel eenvoudig budgetten in voor projecten om je uren bij te houden en ook rekening te houden met de uitgaven en declaraties. De registratie daarvan is net zo gemakkelijk als die van je uren.

Vrijblijvend proberen

Andere functionaliteiten

Rittenregistratie

Lees meer
Lees meer over Rittenregistratie

Uren goedkeuren

Lees meer
Lees meer over Uren goedkeuren

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape