Partner worden

Bij TimeChimp geloven we in samenwerken. Daarom hebben wij verschillende partnerships om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn:

  • Affiliate partner
  • Integratie partner
  • Implementatiepartner
  • Value Added Reseller

Wil je partner worden van TimeChimp? Voer dan je gegevens in het formulier hiernaast in en geef aan in welk partnership je interesse hebt. Dan nemen wij contact op.

Affiliate partner

Als affiliate partner bied je TimeChimp aan door middel van bepaalde marketing of mond-tot-mondreclame richting jouw doelgroep. Denk hierbij aan blogs, social posts, podcast, etc. Door middel van een unieke link kun jij leads en uiteindelijk klanten aanbrengen waarover je een commissie ontvangt.

Integratie partner

Als integratie partner delen we een koppeling tussen jouw software en die van TimeChimp via API. Met als doel de werkprocessen van de gezamenlijke klant te vereenvoudigen.

Implementatiepartner

Als implementatiepartner heb je een uitstekende kennis van TimeChimp en adviseer je jouw klanten over TimeChimp en help je en waar nodig met de implementatie en het beheer.

Value Added Reseller

Als Value Added Reseller gebruik je TimeChimp, naast je eigen dienst(en), om een totaaloplossing richting de eindklant aan te bieden. Wij zijn onderdeel van de totale propositie, waarbij jij als partner het contact met de klant onderhoudt.

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo