Inzicht in je organisatie

Goed overzicht in je organisatie voorkomt een hoop ellende. Als je weet wat er speelt, voorkom je bijvoorbeeld chaos, miscommunicatie en onnodige fouten. Goede rapportages zijn daarom heel belangrijk. TimeChimp zorgt ervoor dat jij precies op de hoogte bent van onder andere gewerkte uren, verlof en de status van lopende projecten en facturen. Easy does it.

Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien hoe je je verlof in de gaten kunt houden met timechimp
Foto van een man in een rolstoel voor een whiteboard met grafieken. Ervoor staat een user interface met daarop een grafiek over vrije tijd

Maximaal overzicht met minimale inspanning

Rapportages en overzichten maken hoeft helemaal niet tijdrovend en ingewikkeld te zijn. Met TimeChimp maak je snel en makkelijk een overzichtelijke rapportage aan de hand van handige filters. Wil je een overzicht per gebruiker of een specifieke datum? Geen probleem! Met de juiste filters zie je in één oogopslag hoe je ervoor staat en hoe je organisatie presteert. Koppel met Power BI om nóg meer uit TimeChimp te halen. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er speelt in je organisatie, van urenregistratie tot personeelsplanning.

Voordelen van rapportages in TimeChimp

  • Creëer duidelijke overzichten met filters
  • Exporteer rapportages naar PDF en CSV
  • Direct inzicht in o.a projecten, verlof en uitgaven
  • Maak makkelijk urenspecificaties voor je klant
Probeer nu gratis
Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien hoe je overzicht hebt over je gewerkte uren
User interface die laat zien hoe een gebruiker kan inzien hoeveel verlofuren er nog zijn

Maak declarabiliteit inzichtelijk

Uren registreren is binnen veel organisaties belangrijk. Hiermee hou je zowel intern als voor de klant overzicht in de gewerkte uren en daarmee ook in de te factureren kosten. TimeChimp maakt declarabiliteit voor veel organisaties eenvoudig inzichtelijk. Zowel jij als je werknemers en klanten weten precies waar ze aan toe staan en zo kan je bijsturen waar nodig.

Koppel TimeChimp aan andere tools

De overzichten in TimeChimp exporteer je makkelijk naar een PDF of CSV bestand, om het zo met je klanten te kunnen delen. Wil de data uit TimeChimp gebruiken in een andere tool? Geen punt! TimeChimp heeft koppelingen met heel veel andere tools, zoals onder andere Twinfield, MoneyBird en AFAS. Zo is het makkelijk om data te importeren en exporteren en maken we je werkdag een stuk makkelijker. Wel zo handig!

Integraties
Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien hoe men uren kan goedkeuren en wat voor invloed dit heeft op een project

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo