Uitgaven en declaraties bijhouden

TimeChimp maakt het heel eenvoudig om je uitgaves en declaraties bij te houden, bijvoorbeeld via onze mobiele app. Voeg bonnetjes of andere bijlagen toe en registreer ook je uren voor een volledige administratie. Easy does it.

Een afbeelding van de user interface die laat zien hoe je uitgaven kan koppelen aan een project
Foto van een jogen die zit op een stenen bank met een telefoon in zijn handen met daarover de interface van timechimp waarmee je een bon kan uploaden

Uren, uitgaven en declaraties bijhouden

Het bijhouden van uitgaven en declaraties moet zo min mogelijk tijd kosten. TimeChimp maakt het graag eenvoudig en biedt direct de mogelijkheid bonnetjes of andere bijlagen toe te voegen. Registreer gewerkte uren, boek uitgaven en voer declaraties in. Bovendien kun je met een afzonderlijke app ritten registreren met een integratie met Google Maps en eenvoudig rapportages maken van de gemaakte kosten per project of in een bepaalde periode.

Probeer gratis

Eenvoudig je administratie bijhouden

Dankzij bonnetjes bij de uitgaven en andere bijlagen maak je de administratie een stuk eenvoudiger. Uitgaven en declaraties kun je gewoon per project registreren. Bovendien kun je de kilometers automatisch laten berekenen om die te factureren. TimeChimp zorgt ervoor dat je alle uitgaven en declaraties netjes bij elkaar hebt voor je eigen administratie of de Belastingdienst.

Vrijblijvend proberen
Een afbeelding van de user interface die laat zien hoe de geregistreerde uitgaven eruit zien
Een afbeelding van de user interface die laat zien hoe je een bon kan koppelen aan een uitgavenregistratie

Bonnetjes bij uitgaven

Je bent verplicht bonnetjes en andere bijlagen van uitgaven te bewaren. Dankzij TimeChimp doe je dat voortaan gewoon online. Je voorkomt een onnodige papierwinkel waarin je snel bonnetjes kwijt raakt. Dankzij de online registratie in onze tool en de bijlagen die je kunt toevoegen, heb je de bonnen waar het om gaat altijd bij de hand. Je kunt eenvoudig uitgaven en declaraties registreren. Zo maken we je het zo gemakkelijk mogelijk. We combineren de urenregistratie met uitgaven en ritten, zodat je alles eenvoudig kunt bijhouden.

Probeer gratis

Uitgaven bijhouden per project

Registreer makkelijk en snel je uitgaven en declaraties en draai er een rapportage van. Wil je de uitgaven bijhouden per project of ben je benieuwd naar de gemaakte kosten in een bepaalde periode? Geen probleem!

Stel eenvoudig budgetten in voor projecten om je uren bij te houden en ook rekening te houden met de uitgaven en declaraties. De registratie daarvan is net zo gemakkelijk als die van je uren.

Vrijblijvend proberen
Een afbeelding van de user interface die laat zien welke uitgaven er gekoppeld zijn aan het project, en hoe dat verhoud tot het budget

Andere functionaliteiten

User interface die laat zien hoe de rittenregistratie module van timechimp werkt
User interface die laat zien hoe een mananger uren kan goedkeuren

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo