Testimonial van Ahold Delhaize

  • TimeChimp is erg servicegericht. Contact is persoonlijk, er zijn korte lijntjes en dat werkt erg prettig.
  • Tool is overzichtelijk, werkt soepel en is gebruiksvriendelijk. Easy to use dus.
Een foto van twee mannen die kijken naar een tablet en overleggen. Op de achtergrond zijn schermen met aandelen te zien. Daarover staat het logo en een quote van Ahold Delhaize
Klant sinds
2018
Sector
Finance
Aantal gebruikers
100

Ahold Delhaize Pensioen maakt sinds april 2018 gebruik van TimeChimp. Kevin de Heer en Bryan van der Voort zijn verantwoordelijk voor de uitrol van TimeChimp en delen hun ervaringen hieronder.

Kevin is sinds 2007 werkzaam bij Ahold Delhaize en sinds 3 jaar werkzaam bij Ahold Delhaize Pensioen. Hij is hier verantwoordelijk voor Finance. Bryan werkt sinds 2001 voor Ahold Delhaize Pensioen en is verantwoordelijk voor IT-projecten. Samen beheren zij TimeChimp binnen de organisatie.

Waarom gestart met urenregistratie?

“De afgelopen jaren zijn we meer projectmatig gaan werken. We kwamen vaker in een ‘time squeeze’ en wilden graag weten of we voldoende resources hadden om projecten uit te voeren. Op die twee zaken wilden we meer zicht en grip krijgen. We zijn daarom begonnen met een pilot urenregistratie met een aantal van onze collega’s. Hiermee wilden we ervaring opdoen en kijken wat dit betekent voor de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast waren we erg benieuwd naar de informatie die we hieruit konden halen.”

“We zijn eenvoudig gestart via excel en merkte direct resultaat. Zo kwamen we al snel tot goede inzichten. Positief was dat het schrijven van uren weinig tijd in beslag nam en de meeste mensen snel gewend waren. Daarnaast kon de verkregen data ook goed gebruikt worden voor projectmanagement doeleinden, zoals bijvoorbeeld urenverantwoording binnen projecten. Na deze positieve uitkomsten hebben we besloten alle collega’s bij Ahold Delhaize Pensioen uren te laten schrijven.”

Waarom de keuze voor TimeChimp?

“Uiteindelijk hebben we na enkele gesprekken gekozen voor TimeChimp en werken we hier sinds april heel prettig mee. De werking van TimeChimp spreekt voor zich en we krijgen weinig vragen over het gebruik. Onze collega’s vullen hun uren op weekbasis in en deze worden periodiek gecontroleerd. De meeste werken via de browser en een enkeling via de mobiele app. De info die we uit TimeChimp halen gebruiken we voor projectmanagement doeleinden. Daarnaast registreren we ook de overige activiteiten zodat de urenadministratie sluitend is. Doordat er sluitend wordt geschreven kunnen wij nu analyses doen op alle uren en activiteiten. Deze analyses gebruiken wij dan weer voor het toekomstig beter plannen.”

“Al met al zijn we positief over de eerste maanden. De tool is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en werkt eenvoudig. Een echte plus voor ons is de weekstaat in TimeChimp. Elke maandag krijgen medewerkers een melding vanuit TimeChimp om hun uren in te vullen en dat werkt goed. Daarnaast is het kopiëren van de weekstaat een hele handige functie die goed werkt.”

Hoe beoordeel je de service?

Kevin: “Ik vind het positief dat wanneer we een vraag stellen er heel snel een reactie volgt. TimeChimp is erg servicegericht en denkt mee. Dit is bij andere partijen nog wel eens anders. Een vraag of probleem hoeft niet meteen opgelost te worden, zolang je maar geïnformeerd wordt en dat doet TimeChimp heel goed.”

Bryan: “Het contact is persoonlijk en er zijn korte lijnen wat erg prettig werkt. Door deze manier van samenwerken heb je ook meer begrip voor elkaar. Dit ervaren wij als positief. Het is namelijk heel vervelend dat als je een bericht stuurt, je een standaard reply krijgt en je vervolgens niks meer hoort. De persoonlijke benadering van TimeChimp spreekt ons dan ook meer aan. Samengevat zijn we dan ook zeer positief over TimeChimp en kijken we uit naar de verdere samenwerking en toekomstige ontwikkelingen.”

Ook interessant voor jou

Ontwerpbureau Stylemaster

Ontwerpbureau Stylemaster is al sinds 2015 klant bij TimeChimp en maakt het meest gebruik van de projectenmodule.

Lees meer

Bart van Kraaij Groep

De Bart van Kraaij Groep is al jaren tevreden klant bij TimeChimp. Urenregistratie was volgens hen nog nooit zo makkelijk!

Lees meer

BRIQUE Architecten

BRIQUE architecten zijn dolblij met TimeChimp als urenregistratie tool, zeker nadat ze jaren aanmodderden met Excel. Lees snel meer!

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo