Testimonial van BNLA Architecten

  • Eenvoudig uren invullen
  • Snelle reacties en persoonlijk betrokken
Een foto van een gedetaileerde tekening van een stoel. Daarover staat het logo en een quote van BNLA Architecten
Klant sinds
2015
Sector
Architecture
Aantal gebruikers
10

“Voordat we TimeChimp gebruikten, boekten we onze uren via Excel. Met zes medewerkers moesten we wel echt naar een ander programma. We hebben TimeChimp ontdekt via online forums. Ze hadden erg goede beoordelingen en zo zijn wij verder gaan kijken naar de mogelijkheden voor ons.

Het gebruik van TimeChimp bevalt ons erg goed! Via de applicatie kunnen we heel eenvoudig onze uren invullen. Het is basic en toegankelijk. Een ander groot voordeel is dat er bepaalde functionaliteiten zijn om analyses te maken. Zo hebben we snel inzicht in alle geboekte uren.

Ook de samenwerking is erg prettig. We konden veel input geven: alles werd opgepakt. Daarnaast reageren ze heel snel en zijn ze persoonlijk betrokken. Ik ben erg positief!”

– Arjen Bloem, architect & partner

Ook interessant voor jou

Huizenhoog Architecten

Huizenhoog Architecten is heel blij met TimeChimp, hun werk is een stuk leuker en overzichtelijker geworden. Meer weten? Lees dan verder.

Lees meer

Watermelon

Watermelon is al jaren klant bij TimeChimp en co-founder Charl Haas vertelt meer over de voordelen van werken met de tool!

Lees meer

Bob Romijnders Architectuur en Interieur

Bob Romijnders Architectuur en Interieur maakt al jaren tevreden gebruik van TimeChimp. Ze vertellen je meer over hun ervaringen.

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo