Testimonial van Huizenhoog Architecten

  • Super klantenservice
  • Het programma is clean en makkelijk in gebruik
  • In 3 keer klikken een factuur verstuurd van alle uren, ritten en kosten
Een foto van een gedetaileerde tekening van een stoel. Daarover staat het logo en een quote van Huizenhoog Architecten
Klant sinds
2019
Sector
Architecture
Aantal gebruikers
7

Huizenhoog Architecten is een architectenbureau dat de afgelopen jaren een stevige opmars heeft gemaakt. Van eenmanszaak tot een bloeiend bureau met een jong enthousiast team. Altijd bereid om te luisteren naar de wensen van de klant en op zoek naar nieuwe uitdagingen en ervaringen. Zo zijn ze altijd druk bezig om de nieuwste technologieën eigen te maken om de uiteindelijk ontwerpen het beste tot zijn recht te laten komen.

Hoe zag de situatie er voor TimeChimp uit?

“Voorheen werkten we met Excel/LibreOffice i.c.m. De agenda. In de agenda zetten de werknemers hun blokjes tijd waaraan ze gewerkt hebben, en elke week nam iemand van hen al die data over en zette het in Excel. Daarna moesten we dan nog achterhalen (via de eerdere facturen) tot waar een bedrag gefactureerd was, en handmatig de adresgegevens, factuurnummer etc. opzoeken en een factuur maken. Via de accountant kwamen we bij TimeChimp uit, die ‘had er wel eens van gehoord’. En ik ben het zelf gaan testen.”

Wat levert TimeChimp jullie op in de praktijk?

“ZO.ONGELOFELIJK.VEEL! Allereerst gemak: letterlijk met 3 muisklikken heb je een factuur gestuurd van alle openstaande facturabele uurtjes van een project of van een klant. Dan: inzicht. Je kunt budgetten/maxima direct invoeren, en door de grafieken zie je precies hoe het project ervoor staat (ik heb ook de projecten add-in). Overzicht: kleine dingen, zoals bijvoorbeeld zien welke projecten er bij bepaalde klanten zitten, hoeveel omzet een specifieke klant voorziet, etc.”

Wat zijn de grootste pluspunten van TimeChimp voor jullie?

“Super klantenservice, die zelfs een hulp-filmpje maakt als je ergens echt niet uit komt. En verder het gemak. Het programma is clean, makkelijk in gebruik, en ook de satelliet-apps voor medewerkers werken super simpel.

Daarnaast springt de factuurmodule er het meeste uit voor ons. Je geeft in het begin van het project al de kaders aan, bijvoorbeeld welke activiteiten wél of niet declarabel zijn, wat het budget is, en wie de financiële contactpersoon. Vervolgens heb je letterlijk in 3 keer klikken een factuur verstuurd, van alle openstaande uren, ritten, kosten, etc. zonder erover te hoeven nadenken. Ook gaat er direct een kopietje naar Exact Online.

Ik wil nog graag kwijt dat TimeChimp echt ongelofelijk AWESOME is en dat meen ik écht, en vertel ik ook tegen iedereen. Daarom zijn jullie ook letterlijk het enige bedrijf waarvoor ik ooit een recensie heb geschreven. Het zit zó slim en gebruiksvriendelijk in elkaar dat zelfs iemand met een hartgrondige hekel aan administratie (ik spreek uit ervaring) het gewoon leuk gaat vinden om dit te doen. Mijn werkleven is echt factor 10 verbeterd, gewoon door zoiets ‘kleins’ als TimeChimp.”

Ook interessant voor jou

Bart van Kraaij Groep

De Bart van Kraaij Groep is al jaren tevreden klant bij TimeChimp. Urenregistratie was volgens hen nog nooit zo makkelijk!

Lees meer

Van Vliet Advocatuur

Van Vliet Advocatuur is al jaren klant bij TimeChimp. Nicola van Vliet vertelt je meer over de ervaringen en voordelen met de tool.

Lees meer

BAM Infra

BAM infra is klant bij TimeChimp. Ze vertellen je graag meer over hun positieve ervaring met de urenregistratie tool.

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo