Testimonial van Ontwerpbureau Stylemaster

  • Snel projecten aanmaken en koppelen, zonder veel in te moeten stellen
  • Een betaalbare en gebruikersvriendelijke oplossing
Een overhead foto van een tafel waar mensen aanzitten met een laptop, wat notitieblokken en een tablet. Daarover staat het logo en een quote van Ontwerpbureau Stylemaster
Klant sinds
2015
Sector
Communication
Aantal gebruikers
1

Justus Meijsen: “Voorheen gebruikte ik Excel voor urenregistratie, maar dat werkt gewoon niet snel. Daarom ging ik op zoek naar een betaalbare en gebruikersvriendelijke oplossing. Ik heb meerdere tools uitgeprobeerd, maar ik vond TimeChimp de prettigste, met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast merkte ik dat ze bij TimeChimp snel doorontwikkelen en snel kunnen schakelen.

Omdat ik een creatief ontwerpbureau heb, werk ik veel op projectbasis. De projectenmodule is voor mij dan ook echt ideaal. Hierin kan ik snel projecten aanmaken en koppelen, zonder veel in te moeten stellen.

Als eigenaar gebruik ik alle functies in TimeChimp. Ik kan nu gewoon in weinig tijd m’n uren registreren en factureren. Voor mij is het programma helemaal perfect!”

Ook interessant voor jou

AllPhi

AllPhi is al jaren een trouwe klant van TimeChimp en is tevreden over de tijdregistratietool. Wil je meer weten? Lees dan hier verder.

Lees meer

Infi - case study

IT-bedrijf Infi verbeterde hun workflow door een API-koppeling, waardoor ze beter inzicht kregen in hun organisatie. Ontdek hoe TimeChimp tijdregistratie heeft verbeterd voor Infi. Lees de hele case study.

Lees meer

Redwave

Redwave is sinds 2019 klant bij TimeChimp. CFO Rob Laan vertelt over zijn ervaring met TimeChimp en hoeveel het Redwave bespaart.

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo