Testimonial van Ontwerpbureau Stylemaster

  • Snel projecten aanmaken en koppelen, zonder veel in te moeten stellen
  • Een betaalbare en gebruikersvriendelijke oplossing
Een overhead foto van een tafel waar mensen aanzitten met een laptop, wat notitieblokken en een tablet. Daarover staat het logo en een quote van Ontwerpbureau Stylemaster
Klant sinds
2015
Sector
Communication
Aantal gebruikers
1

Justus Meijsen: “Voorheen gebruikte ik Excel voor urenregistratie, maar dat werkt gewoon niet snel. Daarom ging ik op zoek naar een betaalbare en gebruikersvriendelijke oplossing. Ik heb meerdere tools uitgeprobeerd, maar ik vond TimeChimp de prettigste, met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast merkte ik dat ze bij TimeChimp snel doorontwikkelen en snel kunnen schakelen.

Omdat ik een creatief ontwerpbureau heb, werk ik veel op projectbasis. De projectenmodule is voor mij dan ook echt ideaal. Hierin kan ik snel projecten aanmaken en koppelen, zonder veel in te moeten stellen.

Als eigenaar gebruik ik alle functies in TimeChimp. Ik kan nu gewoon in weinig tijd m’n uren registreren en factureren. Voor mij is het programma helemaal perfect!”

Ook interessant voor jou

Ahold Delhaize

Ahold Delhaize is klant bij TimeChimp. Ze vertellen je meer over hun ervaringen met de tool en de klantvriendelijkheid.

Lees meer

WordPress Onderhoud

WPOnderhoud is sinds 2018 klant van TimeChimp en ze zijn erg tevreden over de tool. In deze testimonial vertellen ze meer over de voordelen.

Lees meer

IZER

"Het is makkelijk in gebruik voor medewerkers, dat springt er echt uit", aldus Ilze van der Klift - Medewerker HR bij IZER. Lees meer...

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo