Testimonial van Van Vliet Advocatuur

  • Eenvoudig zelf klanten en projecten aanvullen
  • Koppeling MoneyBird
Een foto van een man en twee vrouwen die netjes gekleed en iets overleggen. Daarover staat het logo en een quote van Van Vliet Advocatuur
Klant sinds
2016
Sector
Legal
Aantal gebruikers
3

"We hebben positieve ervaringen met TimeChimp. Het is gebruikersvriendelijke software en het werkt goed. Ook de koppeling met Moneybird vind ik erg handig. Daarnaast maken we veel gebruik van de mobiele app. We kunnen zo eenvoudig zelf klanten en projecten aanvullen.

Het contact met TimeChimp verloopt goed. Je wordt bij de opstart goed geholpen en ook de chatfunctie is erg fijn. Je kunt je vraag stellen en krijgt snel antwoord, wat zorgt voor korte lijnen. Daarnaast komt TimeChimp met adequate oplossingen.

Als eigenaar gebruik ik alle functies in TimeChimp. Ik kan nu gewoon in weinig tijd m’n uren registreren en factureren. Voor mij is het programma helemaal perfect!"

- Nicola van Vliet

Ook interessant voor jou

Bart van Kraaij Groep

De Bart van Kraaij Groep is al jaren tevreden klant bij TimeChimp. Urenregistratie was volgens hen nog nooit zo makkelijk!

Lees meer

Overwater Pensioenconsultants

Bij Overwater Pensioenconsultants werken ze al jaren met TimeChimp om hun werk makkelijker en overzichtelijker te maken! Lees snel meer.

Lees meer

THOON

THOON is een blije klant van TimeChimp en ze vertellen je meer over de voordelen en de mogelijkheden van de tool. Wel zo handig!

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo