Van foutgevoelig eigen systeem naar nauwkeurige urenregistratie

TimeChimp ging in gesprek met Inquisitive, een consultancybureau in IT, over hun ervaring met onze urenregistratietool. Manager Jille: “Zonder dat we uren schrijven in TimeChimp, draait de tent niet meer. Met TimeChimp sturen we gemakkelijk facturen."

Een foto van Christiaan en jille van Inquisitive
Klant sinds
Sector
Consultancy
Aantal gebruikers
23

Wat heeft TimeChimp Inquisitive opgeleverd?

Ontdek de resultaten van Inquisitive door het gebruik van TimeChimp in een beknopt overzicht.

  • Nauwkeurige facturatie
    TimeChimp heeft gezorgd voor een nauwkeurige registratie van gewerkte uren, wat heeft geleid tot precieze en tijdige facturatie naar klanten.
  • Kostenbesparing
    Door efficiënter te werken en minder administratieve fouten heeft Inquisitive kosten bespaard en meer declarabele uren mogelijk gemaakt, wat de winstgevendheid van Inquisitive aanzienlijk heeft verbeterd.
  • Efficiëntere integraties
    Dankzij de naadloze integratie met andere tools, zoals Exact Online en Power BI, heeft Inquisitive bedrijfsprocessen kunnen stroomlijnen. Dit heeft niet alleen tijd bespaard, maar ook gezorgd voor een meer geïntegreerde en verbeterde workflow.Het probleem

Christiaan en Jille deelden hun specifieke behoeften voor tijdregistratie: “We wilden het gebruikersgemak verbeteren en betere integratiemogelijkheden  voor onze processen. Ons zelfgebouwde systeem voldeed niet aan onze verwachtingen en was niet toekomstbestendig.” Jille voegde eraan toe: “Tijdregistratie is essentieel voor ons bedrijf. Het is de basis van onze facturatie en omzet. Zonder dat we uren schrijven, draait de tent niet meer. We moesten daarom een oplossing vinden die nauwkeurigheid en efficiëntie combineerde.”

Tijdregistratie is essentieel voor ons bedrijf. Het is de basis van onze facturatie en omzet. Zonder dat we uren schrijven, draait de tent niet meer.

Christiaan benadrukte: “Ons oude systeem miste de moderne functionaliteiten die we nodig hadden, zoals mobiele toegang en soepele integratie met andere tools zoals Exact.” Jille voegde eraan toe: “We begonnen daarom te zoeken naar een alternatieve oplossing die ons kon helpen bij het stroomlijnen van onze tijdregistratie en het verbeteren van de processen.”


De oplossing

In hun zoektocht naar een geschikte oplossing ontdekte Inquisitive TimeChimp. Christiaan: “De tool viel bij ons op vanwege het moderne design, de gebruiksvriendelijke interface en de belofte van bruikbare functionaliteiten.” Jille bevestigde dit en voegde eraan toe: “De eerste indruk van TimeChimp was positief. Het zag er niet alleen modern uit, maar bood ook alle mogelijkheden die we zochten: uitgebreide integratiemogelijkheden en simpele facturatie.” Christiaan deelde: “TimeChimp helpt ons tijdregistratie te vereenvoudigen en het accorderen van uren te vergemakkelijken. De integratie met andere systemen zoals Power BI heeft ons nieuwe inzichten gegeven die we gebruiken voor het nemen van bestuurlijke beslissingen.”

De integratie met andere systemen, zoals Power BI, heeft ons nieuwe inzichten gegeven die helpen bij het nemen van beslissingen.

Jille voegde eraan toe: “Onze efficiëntie is verbeterd en we hebben nu meer controle over onze processen.”


Het resultaat

Het resultaat van de implementatie van TimeChimp heeft een duidelijk verschil gemaakt voor Inquisitive. Christiaan: “TimeChimp heeft niet alleen bijgedragen aan kostenbesparingen, maar heeft ons tevens voorzien van waardevolle inzichten die ons ondersteunen bij het nemen van strategische beslissingen.” Jille sloot af met een krachtig punt: “De eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van TimeChimp hebben onze tijdregistratie aanzienlijk verbeterd en ons bedrijf in staat gesteld om op een veel efficiëntere manier te opereren.”

De eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van TimeChimp hebben onze urenregistratie aanzienlijk verbeterd, waardoor we op een veel efficiëntere manier opereren.

TimeChimp heeft Inquisitive de middelen geboden om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hun vooropgestelde doelen met vertrouwen na te streven. De voordelen van TimeChimp gaan verder dan kostenbesparingen en omvatten ook waardevolle inzichten, verbeterde efficiëntie en de mogelijkheid om strategisch vooruit te plannen, wat cruciaal is voor het succes van Inquisitive.


Wil jij TimeChimp gratis uitproberen?

Ontdek wat TimeChimp voor jou kan betekenen. Start hier jouw gratis proefperiode van 14 dagen. Tijdens de proefperiode krijg je toegang tot álle functies van TimeChimp. Op deze manier kun je alle functionaliteiten van TimeChimp gratis uitproberen – zónder dat je ergens aan vastzit. Alleen maar pure tijdwinst.

Heb je vragen? We helpen je graag verder! Neem hier contact met ons op.

Ook interessant voor jou

Bob Romijnders Architectuur en Interieur

Bob Romijnders Architectuur en Interieur maakt al jaren tevreden gebruik van TimeChimp. Ze vertellen je meer over hun ervaringen.

Lees meer

Inquisitive - case study

Softwarebedrijf Inquisitive gebruikt al 2,5 jaar TimeChimp. Ontdek hoe TimeChimp tijdregistratie heeft verbeterd voor Inquisitive. Lees onze case study.

Lees meer

Van Vliet Advocatuur

Van Vliet Advocatuur is al jaren klant bij TimeChimp. Nicola van Vliet vertelt je meer over de ervaringen en voordelen met de tool.

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo