Integreer Datafox met TimeChimp

  • Snel, eenvoudig en nauwkeurig tijd registreren
  • Real-time inzicht in alle registraties
  • Snel klokken via vingerscan of badge
  • Toegangscontrole en aanwezigheid controle
een illustratie die laat zien dat timechimp in het midden van de workflow staat en koppelt met andere tools, waaronder datafox
Een foto van een persoon klokt in met een tag bij de fysieke prikklok van datafox. Daarover is een stukje user interface van een inkloksysteem

Over Datafox

Datafox Benelux is distributeur van producten van Datafox GmbH in Nederland, België en Luxemburg. Datafox GmbH ontwikkelt en produceert innovatieve systemen op het gebied van elektronische dataverzameling, die bedrijven helpen om hun rendement te verhogen. Door continue ontwikkeling is Datafox de technische leider op het gebied van embedded systemen voor datacollectie.

Datafox biedt een breed assortiment van ergonomische en praktische mobiele of vaste terminals voor datacollectie en toegangscontrole. Gebruikers leggen snel, nauwkeurig en gemakkelijk gegevens vast zonder de mogelijkheid van manipulatie. De solide data gebruik je onder andere voor een correcte boekhouding & payrolling, gedetailleerde berekeningen, een solide planning, sturing en optimalisatie. Datafox levert transparantie!


Koppeling TimeChimp & Datafox

Je koppelt het kloksysteem van TimeChimp eenvoudig aan de hardware van Datafox. Medewerkers klokken zo eenvoudig in met bijvoorbeeld een badge waarbij je realtime inzicht hebt in zowel de start- en eindtijd als de aanwezigheid van medewerkers.

Een illustratie van hoe de fysieke prikklok van datafox data doorstuurt naar timechimp

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo