Integratie met Woub

  • Automatische projectaanmaak: elk nieuw Woub-project maakt automatisch een project in TimeChimp aan.
  • Realtime kostenbeheer: alle kosten in TimeChimp worden automatisch geüpdatet in Woub.
  • Eenvoudig voldoen aan de Wkb: leg werkzaamheden vast en exporteer het opleverdossier met één klik als PDF.
een illustratie die laat zien dat timechimp in het midden van de workflow staat en koppelt met andere tools, waaronder Woub
Een foto van een laptop en een notebook met daarover een illustratie die laat zien dat Woub koppelt met TimeChimp

TimeChimp & Woub

Wil je meer rust in je organisatie door minder faalkosten, verloren uren en gedoe? Maak kennis met de integratie tussen Woub en TimeChimp! Deze krachtige koppeling zorgt ervoor dat je zowel je financiële processen als je projectcommunicatie op één centrale plek hebt in de cloud. Voeg chats, checklists, taken, notities, documenten en planningen eenvoudig toe aan je TimeChimp-administratie. Maak vaste templates aan voor werkvoorbereiding en opleveringen en exporteer met één klik een projectdossier dat voldoet aan de Wet kwaliteitsborging. Zo kun je efficiënt en effectief werken zonder gedoe.

Verlaag faalkosten met Woub

Faalkosten zijn onnodige verspillingen van tijd en geld, die de motivatie en productiviteit van vakmensen kunnen verlagen. Door de ruis in je projectcommunicatie te verminderen met Woub, dalen je faalkosten aanzienlijk. Met de Wet kwaliteitsborging (Wkb), die per 1 januari 2024 van kracht is, voldoe je eenvoudig aan de nieuwe regelgeving met één klik. Hierdoor bespaar je tijd en voorkom je stress. Al je projectcommunicatie en informatie staan overzichtelijk in één app, wat je werk direct rustiger en efficiënter maakt.

Een visual van TimeChimp die laat zien hoe men inzichten verkrijgt uit het product.

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo