Integratie met Jira Atlassian

  • Simpel je uren start en stoppen vanuit Jira
  • TimeChimp projecten koppelen aan Jira projecten
  • Perfect voor IT teams
  • Goedkeuring door een projectmanager
  • Eenvoudig de gewerkte uren facturen naar de klant
  • Verlof- en ziekte registratie
een illustratie die laat zien dat timechimp in het midden van de workflow staat en koppelt met andere tools, waaronder jira atlassian
Een foto van een man die iets aanwijst op een scherm waar een vrouw voor zit. Daarover is een illustraite die weergeeft dat men tickets kan oplossen in jira, en die tijd automatisch in timechimp kunnen zetten

TimeChimp en Jira Atlassian

Registreer heel eenvoudig vanuit je Jira-issue je uren, zodat deze automatisch in TimeChimp terecht komen. Je kunt direct je uren aantal invullen, maar ook simpel op start en stop klikken. De timer wordt automatisch gesynchroniseerd met TimeChimp en voegt een Jira-worklog aan je issue toe.

De TimeChimp beheerder kan daarnaast TimeChimp projecten koppelen met een Jira project.  TimeChimp is zeer geschikt voor IT teams die werken met Jira Atlassian. De projectmanager heeft real-time inzicht in hoeveel uur er is geregistreerd op een project en wat het huidige budget is. Daarnaast beschikt TimeChimp over handige exportfuncties waarmee je makkelijk je uren kunt exporteren naar Excel of PDF. Via de iOs en Android App heb je ook onderweg altijd toegang tot al je gegevens.

De koppeling

De beheerder kan (optioneel) de TimeChimp projecten koppelen aan de Jira projecten, zodat wanneer een medewerker uren gaat registreren het project van de betreffende issue al automatisch geselecteerd staat.

Voor het registreren van uren hoef je in een issue van Jira alleen maar even op start te klikken, en wanneer je klaar bent klik je op stop. Easy does it.

Wanneer je uren registreert vanuit je Jira issue wordt er automatisch een worklog aangemaakt. Ook worden in TimeChimp de geregistreerde uren gekoppeld aan het Jira issue en zie je dit terug in je urenbriefje in TimeChimp.

een illustratie van het klantenportaal van timechimp

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo