Testimonial van WordPress Onderhoud

  • TimeChimp is tijd- en kostenbesparend
  • De tool is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik
  • Facturatie naar klanten verloopt vlekkeloos
Een foto van een laptop waarop code te zien is. Daarover staat het logo en een quote van Wordpress Onderhoud
Klant sinds
2018
Sector
IT
Aantal gebruikers
9

WordPress is een open source content management systeem en wordt door miljoenen mensen in de wereld gebruikt en continue verbeterd. Deze verbeteringen worden doorgevoerd door middel van updates. Het is belangrijk om deze updates systematisch door te voeren, zodat je altijd werkt met de nieuwste versies. Hiermee zorg je voor optimale snelheid, functionaliteit en ben je goed beschermt tegen bijvoorbeeld hackers. Het regelmatig doorvoeren van updates is maar één onderdeel van goed WordPress onderhoud. Onderhoud omvat nog veel meer. Als specialist kan WPOnderhoud deze werkzaamheden voor jou uit handen nemen.

Tijd én geld besparen met TimeChimp

“In een multidisciplinair team van WordPress website specialisten met een groot aantal klanten, kan urenregistratie en facturatie een tijdrovende opdracht vormen. TimeChimp neemt deze zorgen uit handen, waardoor urenregistratie en facturatie niet langer een probleem is. In één oogopslag hebben we de gewerkte uren per project en personeelslid in kaart en verloopt facturatie vlekkeloos.

Bij WPOnderhoud bieden wij hulp bij WordPress website onderhoud, beveiliging, optimalisatie en webdesign. Voor onze klanten zijn de uren belangrijk, maar ook de specificaties per uur. Middels TimeChimp kan, naast de uren, ook specifiek toegelicht worden wat er is gedaan in een bepaald tijdspad. Met een eenvoudige handeling zijn de urenspecificaties inzichtelijk. Dit maakt facturatie en rapportage naar de klant, van de gedane werkzaamheden, eenvoudig en kostenbesparend.

Wij zijn daarom zeer tevreden over TimeChimp en haar klantenservice. Elk bedrijf dat tijd en geld wilt besparen op urenregistratie en facturatie, kunnen wij TimeChimp als betaalbare oplossing aanraden.”

Ook interessant voor jou

THOON

THOON is een blije klant van TimeChimp en ze vertellen je meer over de voordelen en de mogelijkheden van de tool. Wel zo handig!

Lees meer

BAM Infra

BAM infra is klant bij TimeChimp. Ze vertellen je graag meer over hun positieve ervaring met de urenregistratie tool.

Lees meer

Redwave

Redwave is sinds 2019 klant bij TimeChimp. CFO Rob Laan vertelt over zijn ervaring met TimeChimp en hoeveel het Redwave bespaart.

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo