Integratie met PerfectView

  • Automatische synchronisatie van klanten tussen TimeChimp en PerfectView
  • Eenvoudig uren, ritten en uitgaven registreren
  • Je data in Nederland
  • Gratis Nederlandse helpdesk
  • Schaalbaar en aanpasbaar
  • Beschikbaar op desktop en mobiel
een illustratie die laat zien dat timechimp in het midden van de workflow staat en koppelt met andere tools, waaronder perfectview
Een foto van een man en een vrouw die naast elkaar voor een bureau zitten met een kopje koffie. Daarover staat een urenoverzicht per klant

TimeChimp en PerfectView

Koppel TimeChimp aan PerfectView en synchroniseer automatisch klanten tussen onze urenregistratie software en het CRM systeem van PerfectView. Zo creëer je de ideale flow van lead naar offerte naar klant en uiteindelijk factuur.

Door de koppeling hoef je jouw klantenbestand maar op 1 plek bij te houden, wat dubbel werk en fouten voorkomt. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn en een duurzame relatie opbouwen.

PerfecView CRM

PerfectView houdt zich sinds 1984 bezig met de ontwikkeling van customer relationship management software. Zij zijn dus echt een expert op het gebied van CRM. Ze stellen, als leverancier van een relatiebeheersysteem, de klant altijd centraal. Dat betekent onder andere het volgende:

  • Je kunt altijd gebruik maken van de onbeperkte support
  • Je krijgt onbeperkte dataopslag voor al je gegevens
  • Je wordt altijd in het Nederlands geholpen en ondersteund

PerfectView biedt uiteenlopende functionaliteiten die je ondersteunen bij het onderhouden van de relatie met je klant. Zo helpen ze je onder andere met Verkoop, Marketing, Klantenservice en CRM.

Een illustratie van de user interface van timechimp die laat zien dat met op verschillende klanten uren kan scrijven
Een illustratie van het klantenportaal van timechimp

Service van TimeChimp

Door onze integratie met PerfectView kun je eenvoudig klanten synchroniseren tussen beide systemen. Dat scheelt je weer invoerwerk en zorgt ervoor dat je altijd met de juiste klantgegevens werkt in beide systemen. Koppel onze urenregistratie ook aan je boekhoudsysteem, zodat je alle benodigde tools voor je administratie gekoppeld hebt!

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo