Testimonial van Bart van Kraaij Groep

  • Tijdregistratie is met TimeChimp een fluitje van een cent
  • Snel inzicht in geboekte uren en hoe de verschillende projecten ervoor staan
Een foto van een vrouw voor een whiteboard die iets uitlegt een een man die voor het bord zit met een laptop. Daarover staat het logo en een quote van Bart van Kraaij groep
Klant sinds
2017
Sector
Consultancy
Aantal gebruikers
7

Bart van Kraaij Groep is een jonge onderneming die verschillende educatieve concepten aanbiedt. Denk aan bijles en taalcursussen voor particulieren en de zakelijke markt. Ze werken in een team van vijf enthousiastelingen, allemaal met een passie voor onderwijs. “We gebruikten voor het boeken van uren eerst Nanda. Na de overstap naar TimeChimp willen we nooit meer iets anders”, zegt Swen Wigmans.

Onverdeeld positief

“Onze ervaringen met TimeChimp zijn onverdeeld positief. Het werkt makkelijk en intuïtief. Dat is belangrijk, want we focussen ons het liefst op onze klanten. Tijdregistratie is met TimeChimp een fluitje van een cent, net als de rittenregistratie. Als je de rit bij een klant invoert, berekent TimeChimp zelf de afstand. Het zijn kleine dingen die dagelijks je werk makkelijker maken.”

Informatie paraat

“Waar wij veel profijt van hebben is het overzicht dat TimeChimp biedt. Hier krijg je snel inzicht in geboekte uren en hoe de verschillende projecten ervoor staan. Dit is informatie die je altijd paraat wilt hebben. Met TimeChimp kan het!”

Ook interessant voor jou

BAM Infra

BAM infra is klant bij TimeChimp. Ze vertellen je graag meer over hun positieve ervaring met de urenregistratie tool.

Lees meer

THOON

THOON is een blije klant van TimeChimp en ze vertellen je meer over de voordelen en de mogelijkheden van de tool. Wel zo handig!

Lees meer

Watermelon

Watermelon is al jaren klant bij TimeChimp en co-founder Charl Haas vertelt meer over de voordelen van werken met de tool!

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo