Testimonial van AllPhi

  • De gebruiksvriendelijkheid die TimeChimp biedt
  • Flexibiliteit in manieren van urenregistratie
  • Snelle en goede hulp die geboden wordt
Een foto van een vrouw voor een whiteboard die iets uitlegt een een man die voor het bord zit met een laptop. Daarover staat het logo en een quote van Allphi
Klant sinds
2020
Sector
Consultancy
Aantal gebruikers
100

Even voorstellen

AllPhi is een ambitieus en onafhankelijk consultancy bedrijf dat gedreven is door het ‘enablen’ van haar software developers in Microsoft .NET. Vertrekkend vanuit persoonlijke competenties en voorkeuren wordt er gezocht naar de geschiktste opdracht voor elke consultant.

Dorus Schauwaers is CFO bij AllPhi en in die rol verantwoordelijk voor alles wat betreft finance, marketing, HR en facility’s. Samen met zijn team draagt hij zorg voor ruim 100 medewerkers.

Waar liepen jullie tegenaan voor jullie TimeChimp gingen gebruiken?

Dorus: “In 2019 kwam tijdens een personeelsvergadering naar voren dat het onderdeel tijdregistratie verbeterd moest worden. Het toenmalige, eigen gebouwde systeem was namelijk niet gebruiksvriendelijk. We zijn dus op zoek gegaan naar een oplossing die gebruiksvriendelijk was en voldeed aan mijn eigen eisen en die van het team, waaronder eenvoudige tijdregistratie met de mogelijkheid om verlof te registreren. In eerste instantie keken we naar all-in-one pakketten, die aan al onze eisen voldeed. Al snel bleek dat daar geen oplossing voor bestond en dus zijn we verder gaan kijken.

De zoektocht en beslissing gingen vrij snel toen we eenmaal afgestapt waren van het idee van een all-in-one pakket. Onze CEO kwam toevallig uit bij TimeChimp via Google. De werkgroep die belast was met het zoeken naar een geschikte (totaal)oplossing was na het zien van TimeChimp snel overtuigd. TimeChimp kwam als beste uit bus vanwege het gebruiksgemak en de UX.”

Wat levert TimeChimp jullie op in de praktijk?

Dorus: “TimeChimp levert ons voornamelijk een vermindering in frustratie en wrevel op. Het vorige pakket zorgde voor veel gedoe wat betreft tijdregistratie. Sommige registraties moesten dubbel worden ingegeven en het gehele proces verliep ook vrij traag. Het beste compliment dat we kunnen geven is dat tijdens onze vorige personeelsvergadering, waarin alle medewerkers hun vragen mochten stellen, niemand is begonnen over het registreren van tijd. Dat betekent dus dat de urenregistratie nu soepel verloopt.

Wij gebruiken TimeChimp voornamelijk vanuit een HR insteek, om zo de gewerkte uren en verlofuren te kunnen bijhouden en monitoren.”

Welke functionaliteiten springen eruit voor jullie?

Dorus: “Niet direct een bepaalde functionaliteit, maar vooral het snel kunnen registreren en de mogelijkheid om uren of weken te kopiëren. Daarnaast is de flexibiliteit in manieren van urenregistratie ook erg fijn. Bijvoorbeeld via de timer, de start- en eindtijd of door eenvoudig een x aantal uur in te voeren.

Daarnaast is het ook handig dat we declaraties kunnen doen via TimeChimp en hier geen apart systeem voor nodig hebben. Door TimeChimp hoeven we deze declaraties niet meer via mail of papieren briefjes af te handelen.

En ook de open API is voor ons een uitkomst. We hebben zelf een koppeling opgezet via de API waardoor afwezigheidsaanvragen via een ander systeem naar TimeChimp gepusht worden. Zo hoeven medewerkers dus geen dubbele registraties te doen.”

Hoe is de samenwerking met TimeChimp?

Dorus: “Wij ondervinden een goed contact met TimeChimp, we krijgen altijd snel antwoord van de supportafdeling of onze Customer Success manager. Als we een probleem ondervinden wordt er op een snelle termijn naar een oplossing gezocht. We zijn heel tevreden met TimeChimp!”

Ook interessant voor jou

Bob Romijnders Architectuur en Interieur

Bob Romijnders Architectuur en Interieur maakt al jaren tevreden gebruik van TimeChimp. Ze vertellen je meer over hun ervaringen.

Lees meer

Inquisitive - case study

Softwarebedrijf Inquisitive gebruikt al 2,5 jaar TimeChimp. Ontdek hoe TimeChimp tijdregistratie heeft verbeterd voor Inquisitive. Lees onze case study.

Lees meer

Van Vliet Advocatuur

Van Vliet Advocatuur is al jaren klant bij TimeChimp. Nicola van Vliet vertelt je meer over de ervaringen en voordelen met de tool.

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo