Testimonial van Overwater Pensioenconsultants

  • TimeChimp is een toegankelijke tool, die je eenvoudig zelf kunt ontdekken
  • Door de chat-functie krijgen we ook altijd snel antwoord
Een foto van een vrouw voor een whiteboard die iets uitlegt een een man die voor het bord zit met een laptop. Daarover staat het logo en een quote van Overwater Pensioenconsultants
Klant sinds
2016
Sector
Consultancy
Aantal gebruikers
20

“Voordat we met TimeChimp werkten, gebruikten we Excel. Echter liepen we tegen beperkingen aan, waardoor we een professionele tool moesten zoeken. Via ons netwerk zijn we bij TimeChimp terecht gekomen. En daar werken we sinds eind 2016 met 23 gebruikers mee.

We maken veel gebruik van de projectenmodule. We maken per klant een project aan en houden per klant het aantal uren bij. Aan de hand van de abonnementsinkomsten kunnen we de winstgevendheid per klant inzien. Dat werkt erg handig.

TimeChimp is een toegankelijke tool, die je eenvoudig zelf kunt ontdekken. Daarnaast kregen we goede ondersteuning via de chat-functie, zodat we snel konden opstarten. Door de chat-functie krijgen we ook altijd snel antwoord.”

Ook interessant voor jou

AllPhi

AllPhi is al jaren een trouwe klant van TimeChimp en is tevreden over de tijdregistratietool. Wil je meer weten? Lees dan hier verder.

Lees meer

Ontwerpbureau Stylemaster

Ontwerpbureau Stylemaster is al sinds 2015 klant bij TimeChimp en maakt het meest gebruik van de projectenmodule.

Lees meer

Huizenhoog Architecten

Huizenhoog Architecten is heel blij met TimeChimp, hun werk is een stuk leuker en overzichtelijker geworden. Meer weten? Lees dan verder.

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo