Testimonial van IZER

  • Eenvoudig te gebruiken door medewerkers
  • Bespaart heel veel tijd en zorgt voor een accurate facturatie
  • Compensatie-uren, scholingsuren en bijvoorbeeld ouderschapsverlof kunnen ook worden bijgehouden
Een foto van een wetenschapper met een haarnet en een labjas kijkt in een microscoop. Daarover staat het logo en een quote van IZER
Klant sinds
2016
Sector
Healthcare
Aantal gebruikers
88

IZER staat voor Integrale Zorggroep Eerstelijn Rijnmond en is een zorggroep van en voor huisartsen in de regio Rotterdam-Rijnmond. IZER zet zich in voor de kwaliteitsverbetering van de zorg aan chronisch zieken en ouderen. IZER streeft dit doel na door het vergroten van de kennis van onze zorgverleners, het ondersteunen van de huisarts en het creëren van een sterk netwerk door het maken van goede samenwerkingsafspraken.

IZER organiseert en structureert de ketenzorg door het oprichten en inrichten van zorgprogramma’s. Daarnaast ondersteunen wij bij ons aangesloten huisartspraktijken bij de uitvoer van deze ketenzorgprogramma’s met de inzet van praktijkverpleegkundigen. IZER heeft inmiddels meer dan 200 (huisarts)leden en ruim 80 mensen in dienst.

Wat levert TimeChimp jullie op?

“Onze medewerkers moeten elke week hun uren in TimeChimp zetten, aan de hand hiervan doen we de facturatie richting de huisartsen. Dit bespaart ons heel veel tijd en zorgt voor een accurate facturatie. Verder kost het onze medewerkers ook weinig tijd en het is een overzichtelijk programma. Vooral de eenvoud en het gebruiksgemak voor medewerkers springt er echt uit.”

Hoe gebruiken jullie TimeChimp in de praktijk?

“Door middel van de projectmodule kunnen we voor elke huisarts bijhouden hoeveel uur er geschreven wordt en dus gefactureerd wordt. Maar we kunnen ook zaken bijhouden zoals compensatie-uren, scholingsuren en bijvoorbeeld ouderschapsverlof. Via de goedkeuren module kunnen we eenvoudig alle uren goedkeuren, waardoor deze niet meer aangepast kunnen worden door de medewerker zelf.”

Zelf ervaren hoe TimeChimp voor jouw organisatie kan werken? Start dan een gratis en geheel vrijblijvend proefabonnement van 14 dagen of neem contact op voor meer informatie.

Ook interessant voor jou

Bob Romijnders Architectuur en Interieur

Bob Romijnders Architectuur en Interieur maakt al jaren tevreden gebruik van TimeChimp. Ze vertellen je meer over hun ervaringen.

Lees meer

Inquisitive - case study

Softwarebedrijf Inquisitive gebruikt al 2,5 jaar TimeChimp. Ontdek hoe TimeChimp tijdregistratie heeft verbeterd voor Inquisitive. Lees onze case study.

Lees meer

Van Vliet Advocatuur

Van Vliet Advocatuur is al jaren klant bij TimeChimp. Nicola van Vliet vertelt je meer over de ervaringen en voordelen met de tool.

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo