Testimonial van THOON

  • Uitgebreide en flexibele mogelijkheden van TimeChimp voor onze organisatie
  • Overzichtelijk en zeer gemakkelijk in gebruik
  • De mogelijkheid om per klant, project, medewerker en activiteit gedetailleerd inzicht te krijgen in de besteedde uren
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Een foto van een wetenschapper met een haarnet en een labjas kijkt in een microscoop. Daarover staat het logo en een quote van THOON
Klant sinds
2018
Sector
Healthcare
Aantal gebruikers
60

THOON is een organisatie van en voor huisartsen in de regio Twente. THOON voorziet onder andere in de behoefte van huisartsen om ontzorgd te worden op het gebied van werkgeverschap. THOON heeft verpleegkundigen en praktijkmanagers in dienst die door de huisarts kunnen worden ingezet.

Waarom TimeChimp?

Het vorige urenregistratiepakket voldeed niet meer aan onze wensen, niet voor de gebruiker en ook niet meer voor de organisatie. Wij zijn via internet in contact gekomen met TimeChimp. Dankzij TimeChimp is het invoeren van de uren door de medewerkers eenvoudiger geworden. De gebruiksvriendelijkheid van TimeChimp heeft het positieve effect dat er minder fouten worden gemaakt bij het registreren.
We hebben nu sneller inzicht in de besteedde tijd per medewerker en per project. Ook de doorlooptijd van het factureringsproces is veel sneller geworden.

Ook interessant voor jou

MeerMKB

MeerMKB is al jaren een tevreden klant van TimeChimp. Pim van der Horst vertelt je meer over de mogelijkheden en voordelen van de tool.

Lees meer

BAM Infra

BAM infra is klant bij TimeChimp. Ze vertellen je graag meer over hun positieve ervaring met de urenregistratie tool.

Lees meer

Infi - case study

IT-bedrijf Infi verbeterde hun workflow door een API-koppeling, waardoor ze beter inzicht kregen in hun organisatie. Ontdek hoe TimeChimp tijdregistratie heeft verbeterd voor Infi. Lees de hele case study.

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo