Testimonial van Van Ameyde

  • Snel contact via onder andere de chat
  • De tool is simpel en gebruikersvriendelijk
  • Heel snel facturen kunnen opmaken
Een foto van twee mannen die kijken naar een tablet en overleggen. Op de achtergrond zijn schermen met aandelen te zien. Daarover staat het logo en een quote van Van Ameyde
Klant sinds
2016
Sector
Finance
Aantal gebruikers
47

De missie van Van Ameyde is om de prestaties op het gebied van claims- en riskmanagement van hun klanten te verbeteren en mensen of bedrijven die schade hebben geleden te helpen. Klanten zoals verzekeringsmaatschappijen, intermediairs, wagenparkbeheerders, riskmanagers van grote bedrijven en captives.

Van Ameyde levert innovatieve claims- en riskmanagementoplossingen voor alle soorten schadeverzekeringen. Verder ontwikkelt Van Ameyde ook flexibele IT-functionaliteit om de efficiency van schadeprocessen verder te verbeteren en fraude te voorkomen.

Waarom TimeChimp?

“Sinds enkele jaren gebruiken wij TimeChimp voor de registratie van de prestaties van onze consultants. Het gebruik is simpel en vriendelijk in gebruik. Bij problemen kunnen we via de chat snel contact opnemen met de helpservice en worden we snel en goed geholpen. Sinds het gebruik van TimeChimp verliezen we veel minder tijd in het opstellen van facturen. Ook voor de andere interne en externe gebruikers is deze toepassing een leuke en gemakkelijke tool.”

Ook interessant voor jou

Redwave

Redwave is sinds 2019 klant bij TimeChimp. CFO Rob Laan vertelt over zijn ervaring met TimeChimp en hoeveel het Redwave bespaart.

Lees meer

IZER

"Het is makkelijk in gebruik voor medewerkers, dat springt er echt uit", aldus Ilze van der Klift - Medewerker HR bij IZER. Lees meer...

Lees meer

BRIQUE Architecten

BRIQUE architecten zijn dolblij met TimeChimp als urenregistratie tool, zeker nadat ze jaren aanmodderden met Excel. Lees snel meer!

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo