Bob Romijnders Architectuur en Interieur

  • Makkelijk en snel registreren en factureren
  • Altijd overzicht en verminderde kans op fouten
  • Snel en goed contact met support

Een foto van het team van Bob Romijnders Architectuur en Interieur
Klant sinds
2019
Sector
Architecture
Aantal gebruikers
10

Wat is de naam van je bedrijf, wat doen jullie precies en hoeveel medewerkers en gebruikers van TimeChimp hebben jullie?

Ons bedrijf heet Bob Romijnders Architectuur + Interieur. Ons bureau is gevestigd in een mooi historisch pand aan de Oranjesingel in Nijmegen. Met veel liefde voor het vak maakt ons team van architecten en interieurontwerpers tijdloze ontwerpen vooral in de particuliere (villa) bouw.

We hebben 10 collega’s waarvan er ook 1 in Portugal woont! Hij werkt al heel lang bij ons maar is door de liefde naar Portugal verhuisd. Ook hij registreert zijn uren in TimeChimp en dat maakt het zeker makkelijker om ook inzicht in zijn werk te hebben ondanks dat hij zo ver weg woont. Wij hebben een heel hecht team en zijn dit jaar met z’n allen een lang wekend naar Porto gegaan om onze collega Joep op te zoeken.

Wat is jouw naam en je functie bij je werkgever?

Mijn naam is Donna Stok en ik ben officemanager en de Beheerder van onze TimeChimp omgeving. Grappig is dat ik als enige niet mijn uren registreer in TimeChimp. Ik maak denk ik wel de meeste TimeChimp uren! De uren maak ik doordat ik alle facturen uit TimeChimp maak. Daarnaast zorg ik voor de juiste projectinrichting zodat mijn collega’s hun gewerkte uren op de juiste projecten kunnen schrijven.
Voordat ik als Officemanager bij Bob Romijnders begon had ik mijn eigen bruidswinkel in het centrum van Nijmegen. Een flinke omschakeling dus. Maar eigenlijk lijkt het werk best veel op elkaar. In de bruidswinkel werkte ik ook met ontwerpers/designers, dit is een hele creatieve werkomgeving waar ik enorm van houd. Samen iets moois, iets unieks creëren is het allerleukste om te faciliteren.

Wat zijn de nieuwste/interessante ontwikkelingen binnen jullie organisatie?

Toen ik begon bij Bob Romijnders werkte ik met 4 andere collega’s. Nu na anderhalf jaar is dat verdubbeld en we hebben weer een mooie vacature uitstaan. Met mijn aanname binnen het bedrijf was die groei ook mogelijk, daarbij moet de administratie soepel verlopen. We zijn daarom TimeChimp ook steeds breder gaan inzetten. Ik ben blij dat TimeChimp daar met ons in mee kan groeien. Hoe groot we ook worden, het lukt zo makkelijk om dit te managen.

Wat was de uitdaging die vroeg om een oplossing als TimeChimp?

Toen ik begon bij Bob Romijnders werkten we al met TimeChimp, door mijn komst en met het oog op de groei, zijn we TimeChimp veel uitgebreider gaan gebruiken. We factureren, offreren maar bewaken ook de uren via de Projectmodule. Hierdoor krijgen we meer inzicht in onze werkzaamheden, planning en gemaakte uren per project.

Waarom hebben jullie voor TimeChimp gekozen?

Op het eerste oog lijkt TimeChimp super simpel, omdat je modules aan en uit kan zetten. Dat zorgt voor veel overzicht.

Wat is de grootste winst die jullie behalen door het gebruik van TimeChimp?

Het facturen deden we hiervoor in excelletjes. Steeds je eigen facturen maken kost ongelofelijk veel tijd en nu met TimeChimp levert dit veel tijd op. De controle die je hebt door alles in 1 pakket te hebben is ideaal, zo verlies je nooit iets uit het oog. Ik heb hiernaast de koppeling met Mollie, waardoor alles nog meer gestroomlijnd is! Je lijstjes zijn zo altijd up-to-date en zo kun je eigenlijk bijna geen fouten meer maken.

Welke functionaliteit springt er het meest uit voor jullie en waarom?

Ik vind TimeChimp als bedrijf en tool gewoon heel leuk! Wat mij vooral opvalt en wat ik ook aan andere zou vertellen is dat het heel leuk is om mee te werken. Omdat de backend goed gebouwd is, durf je wat uit te proberen en met de chat ben je zo verder geholpen mocht je toch vragen of twijfels hebben. Dus TimeChimp als geheel springt eruit.

Hoe zou TimeChimp je/jullie nog beter kunnen helpen?

Een uitgebreider CRM-hoekje zou het helemaal afmaken. Als wij toekomstige klanten binnenkrijgen kunnen we hierop anticiperen. We zouden dan ook weten hoeveel aanvragen binnenkomen tegenover hoeveel aanvragen ook daadwerkelijk uitgewerkt worden. Dat is voor ons heel interessant om te weten! Als dit geautomatiseerd zou worden zijn alle klantgegevens al bekend en dat scheelt typewerk.

Hoe vind je het contact met TimeChimp?

Als je een registratieprogramma nodig hebt dan is er heel veel keuze. Heel veel lijkt op elkaar. De keuze die ik heb gemaakt is afhankelijk geweest van de begeleiding. Met de juiste backoffice/begeleiding en persoonlijk contact kun je onderscheid maken in de digitale wereld. Bij TimeChimp word ik snel geholpen. Ik vind het prettig om te weten door wie ik word geholpen, ik ken Stephanie en Hidde bij naam en kan direct naar hen vragen! Als het probleem niet direct verholpen kan worden word ik netjes op de hoogte gehouden van de voortgang.

Ook interessant voor jou

Inquisitive - case study

Softwarebedrijf Inquisitive gebruikt al 2,5 jaar TimeChimp. Ontdek hoe TimeChimp tijdregistratie heeft verbeterd voor Inquisitive. Lees onze case study.

Lees meer

BRIQUE Architecten

BRIQUE architecten zijn dolblij met TimeChimp als urenregistratie tool, zeker nadat ze jaren aanmodderden met Excel. Lees snel meer!

Lees meer

BAM Infra

BAM infra is klant bij TimeChimp. Ze vertellen je graag meer over hun positieve ervaring met de urenregistratie tool.

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo