Testimonial van Dijkstra’s Groenvoorzieningen

  • Het inzicht in de kosten is nu veel beter
  • De medewerkers boeken in de app op hun telefoon zelf hun uren en uitgaven in, direct na het einde van de klus
Een foto van een man die een tuin aan het besproeien is. Daarover staat het logo en een quote van Dijkstra's Groenvoorzingen
Klant sinds
2020
Sector
Gardening
Aantal gebruikers
11

Dijkstra’s Groenvoorzieningen groeide de afgelopen jaren van twee medewerkers naar twaalf, en huurt regelmatig extra krachten in. “We hielden alle uren en de inkoop bij in een spreadsheet en dat was niet meer te doen”, zegt Ina Dijkstra.

Dijkstra’s Groenvoorzieningen is een allround hoveniersbedrijf dat zich bezighoudt met ontwerp, aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen voor particulieren en de zakelijke markt. Ook doet het projecten voor organisaties als Natuurmonumenten  en Staatsbosbeheer. Het hoveniersbedrijf uit Uithuizermeeden startte in 1948 en inmiddels staat de derde generatie aan het roer.

Prijs-kwaliteitsverhouding

“We kregen meer klanten, meer projecten en meer medewerkers en het werd steeds moeilijker het overzicht te behouden”, blikt Ina terug. Ze onderzocht of er urenregistratieprogramma’s bestonden en hield verschillende aanbieders tegen het licht. Uiteindelijk koos ze voor TimeChimp. “De prijs-kwaliteitsverhouding was het beste.”

Pluspunt

Inmiddels werkt ze ruim twee jaar met het programma. “De medewerkers boeken in de app op hun telefoon zelf hun uren en uitgaven in, direct na het einde van de klus. Dat is al een enorm pluspunt. Omdat het direct in de cloud wordt opgeslagen kan ik er ook meteen bij. Ik kan indien nodig eenvoudig dingen wijzigen of toevoegen, zoals de kosten van derden, en vervolgens de factuur maken.” Ook dat laatste doet ze in TimeChimp. De ondersteuning vanuit TimeChimp is ook prima, zegt ze. “Laatst was het systeem wat trager dan normaal en toen ik dat meldde, werd het direct opgepakt en opgelost.”

Planningsmodule

Het tijdig invoeren van de gegevens door de medewerkers is wel iets waar je bovenop moet zitten, zegt Ina. “Dat is en blijft een punt van aandacht. Maar vergeleken met de oude situatie heb ik nu altijd direct én beter inzicht in de kosten. Vroeger was dat altijd achteraf en één keer per week. Het inzicht is dus enorm toegenomen. De volgende stap is dat ik ook met de planningsmodule aan de slag wil.”

TimeChimp biedt een cloud based urenregistratiesysteem met allerlei aanvullende functionaliteiten. Het systeem kan gekoppeld worden aan diverse (boekhoud)programma’s. Het programma is zeer geschikt voor bedrijven in de groenvoorziening

Ook interessant voor jou

Inquisitive - case study

Softwarebedrijf Inquisitive gebruikt al 2,5 jaar TimeChimp. Ontdek hoe TimeChimp tijdregistratie heeft verbeterd voor Inquisitive. Lees onze case study.

Lees meer

Solid Professionals

Solid Professionals is al een aantal jaar tevreden klant van TimeChimp. In hun testimonial lees je meer over hun ervaring.

Lees meer

Infi - case study

IT-bedrijf Infi verbeterde hun workflow door een API-koppeling, waardoor ze beter inzicht kregen in hun organisatie. Ontdek hoe TimeChimp tijdregistratie heeft verbeterd voor Infi. Lees de hele case study.

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo