Testimonial van Acutec BV

  • Het programma is uiterst gebruiksvriendelijk
  • Je kunt het programma heel prettig aanpassen aan je eigen behoeftes
Een foto van een man en een vrouw die aan het overleggen zijn. De vrouw heeft een bezoekerspas om. Daarover staat het logo en een quote van Acutec
Klant sinds
2020
Sector
Staffing
Aantal gebruikers
45

Acutec BV is een technisch detacheringsbureau. Wij brengen matches tot stand tussen technische vacatures binnen werktuigbouwkunde, elektrotechniek, bouw, ondergrondse infra en civiel en engineers of ingenieurs. We doen dit voor tijdelijke vacatures via detachering, maar meestal voor een langere periode via onze deta-vast constructie. Het grootste deel van onze gedetacheerde medewerkers komt na een jaar in dienst bij de opdrachtgever.

Even voorstellen

“Mijn naam is Karen Heere en binnen Acutec ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie, loonadministratie en HR zaken, waaronder ook de urenadministratie valt.”

Sneller betalingsproces met TimeChimp

“Voorheen gebruikten wij een ander pakket voor de urenregistratie van onze medewerkers, maar we liepen regelmatig tegen problemen aan zoals storingen. Dit was vervelend voor onze medewerkers, maar vooral negatief voor de relatie met onze opdrachtgevers. Het is voor ons uiteraard zeer belangrijk dat de projectleider c.q. onze klant snel inzicht heeft in de uren die onze medewerker gemaakt heeft en dat deze uren op een eenvoudige wijze goed te keuren zijn. De gewerkte uren moeten duidelijk vermeld staan op de factuur en de goedgekeurde urenstaat met digitale goedkeuring van de projectleider en diens naam moet meegezonden worden met deze factuur. Zo weet de financiële administratie bij onze klant ook direct dat de factuur akkoord is en gaat het proces van betaling een stuk sneller. Bij TimeChimp werkt dit allemaal vlekkeloos en worden niet alleen wij, maar ook onze klanten ontzorgd.”

Gebruiksvriendelijk en servicegericht

“Het programma is uiterst gebruiksvriendelijk. Wat mij vooral opvalt, is dat ik bij elke stap in het proces nog aanpassingen kan doen; dat scheelt irritaties, creditnota’s en tijd. De zoekfuncties zijn zeer uitgebreid, de selectiecriteria van wat je wel en niet wilt zien ook, kortom je kunt het programma heel prettig aanpassen aan je eigen behoeftes. Daarbij is de helpdesk kundig en snel, dus mocht je even vastlopen in het begin of vragen hebben, dan zijn deze binnen no time opgelost. Het development team is duidelijk altijd in beweging, inventariseert de wensen van de TimeChimp klanten en bouwt nieuwe features en tools.”

“Wij zijn bij TimeChimp gekomen door simpelweg te Googlen welke urenregistratie programma’s kunnen communiceren met ons boekhoudprogramma Unit4 en hebben toen een 3-tal bedrijven uitgenodigd voor een demo op ons kantoor. TimeChimp paste voor ons het beste bij onze wensen. Vervolgens hebben we contact gezocht met 2 referenten op de TimeChimp website die in een vergelijkbaar werkveld als ons opereren en toen waren we definitief overtuigd. Van deze overstap hebben we nog geen seconde spijt gehad!”

Ook interessant voor jou

Ontwerpbureau Stylemaster

Ontwerpbureau Stylemaster is al sinds 2015 klant bij TimeChimp en maakt het meest gebruik van de projectenmodule.

Lees meer

Overwater Pensioenconsultants

Bij Overwater Pensioenconsultants werken ze al jaren met TimeChimp om hun werk makkelijker en overzichtelijker te maken! Lees snel meer.

Lees meer

Solid Professionals

Solid Professionals is al een aantal jaar tevreden klant van TimeChimp. In hun testimonial lees je meer over hun ervaring.

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo