Ziekteverzuim, toeslagen en overuren registreren

Ziekteverzuim, toeslagen en overuren, het zijn een aantal dingen waar je als organisatie vaak mee te maken krijgt. Het is belangrijk om dit als organisatie goed te registreren.

User interface die een personeelsrooster laat zien met wie er ingeplanned is
Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien hoe je iemand anders aan een shift kan koppelen

Simpel overuren registreren

Als medewerkers meer uren werken dan er is aangegeven in hun contract, dan spreken we van overuren. Met TimeChimp hou je makkelijk uren bij, wel zo handig! Door het dienstverband in TimeChimp toe te kennen, worden overuren automatisch bijgeschreven en meegenomen in je salarisadministratie. Je hebt altijd zicht op de gewerkte (over)uren en zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Easy does it.

Probeer gratis

Regel je verlofregistratie

Medewerkers zijn wel eens ziek of op vakantie. Het bijhouden van verlof is belangrijk voor zowel de organisatie als je medewerkers. Hierdoor is iedereen altijd op de hoogte van de aan- of afwezigheid van medewerkers. Met TimeChimp vragen medewerkers makkelijk verlof aan, die jij weer eenvoudig goedkeurt. Ook je ziekteverzuim is altijd inzichtelijk, waardoor je altijd op de hoogte bent.

Vrijblijvend proberen
User interface die laat zien welke type verlof er zijn
Een afbeelding van de user interface die laat zien hoe er toeslagen aangemaakt kunnen worden

Toeslagen (automatisch) berekenen

Er zijn verschillende toeslagen die je kan toekennen aan je medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan weekendtoeslag. In TimeChimp is het berekenen en toekennen van toeslagen makkelijk, waardoor je toeslagen altijd kloppen en je salarisadministratie up-to-date is. Dit doe je door toeslagen aan te maken in je TimeChimp omgeving en deze toe te kennen aan verschillende contracttypen.

Probeer gratis

Uren, ritten en uitgaven registreren

Niet alleen overuren, ziekte en toeslagen zijn belangrijk voor je personeelsadministratie, maar ook het registreren van uren, ritten en uitgaven. Hierdoor communiceer je makkelijker met klanten en medewerkers en heb je altijd een goed beeld van de status van je organisatie. TimeChimp maakt het managen van je organisatie makkelijker én leuker. Easy does it!

Een afbeelding van de user interface die laat zien hoe je ritten kunt registreren

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo