Open Nav

Mobiele app

Eenvoudig uren registreren op je mobiele telefoon. Altijd en overal.

Met TimeChimp kun je snel en eenvoudig je uren registreren via onze urenregistratie app voor iOS & Android. Met een paar simpele klikken heb je onderweg je uren, uitgaven en ritten geregistreerd. Daarnaast heb je realtime overzicht in de geboekte uren.

De urenregistratie app voor Android & iOS voorkomt een lastige urenregistratie in Excel en zorgt ervoor dat je gewoon vanaf je mobiele telefoon bij kunt houden hoeveel uren je aan bepaalde projecten werkt. Vraagt je opdrachtgever om urenregistratie of werk je met een team aan een project en is het van belang de uren bij te houden? TimeChimp kent tal van toepassingen en dankzij de app heb je altijd toegang en kun je de administratieve last tot een minimum beperken.

Urenregistratie

De voordelen op een rij

 • Eenvoudig op je mobiel of tablet je uren registreren
 • Registreer ook uitgaven en ritten
 • Altijd en overal je administratie bij de hand
 • Handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF
 • Eenvoudig uren aftekenen d.m.v. digitale handtekening
 • Factureer je uren automatisch naar je klant
 • Koppeling met diverse (boekhoud)programma’s

App voor iOS en Android

De urenregistratie app is beschikbaar voor zowel iOS als voor Android. Dat betekent dat je er op verschillende apparaten gebruik van kunt maken. Heb je een smartphone van Samsung, HTC of LG en werk je met Android? De urenregistratie app is beschikbaar in de Play Store en maakt het eenvoudig om je uren bij te houden, bijvoorbeeld om die daarna te kunnen declareren. Werk je op een iPhone of maak je veel gebruik van een iPad? De urenregistratie app is ook voor iOS beschikbaar. Op een Mac kun je gebruik maken van de desktop-software, waardoor je op alle verschillende apparaten goed uit de voeten kunt met onze handige applicatie.

Altijd en overal uren bijhouden

De urenregistratie app helpt je altijd en overal uren bij te houden, zonder dat je daarvoor de complete administratie hoeft mee te nemen. Het is niet langer nodig om de urenregistratie in Excel te doen. Dankzij de urenregistratie app kun je onderweg aangeven hoeveel uren je aan een project werkt. Daarnaast biedt de app je ook meteen toegang tot uitgaven, rapporten en facturen, zodat je alles altijd bij de hand hebt. De urenregistratie app helpt je als ondernemer  een stuk efficiënter en effectiever te werken. Je kunt voor jezelf bijhouden hoeveel uren er in projecten gaan zitten of dit rapporteren aan je opdrachtgever. De urenregistratie app helpt je de Belastingdienst aan te tonen dat je 1.225 uren per jaar voor je onderneming werkt of maakt het duidelijk hoeveel uren je de volgende keer dient te offreren voor een vergelijkbaar pakket.

Uitgaven en ritten registreren

Naast het registreren van uren kun je ook heel eenvoudig je uitgaven en ritten registreren met TimeChimp. En dus ook met onze app! Zo kun je jouw volledige administratie op orde houden, altijd en overal. Voeg ook eenvoudig een foto van je bonnetje toe bij je uitgaven voor een kloppende administratie. Daarnaast kun je in de app simpel invullen wat je vertrekpunt was en wat je eindbestemming. Het aantal km’s wordt dan automatisch berekend. Of vul de adresgegevens in bij je klant en dan worden deze automatisch meegenomen wanneer je wilt registreren. Maar je kunt ook gewoon GPS gebruiken en dan berekent de app het aantal km’s op basis van de locatie waar je op dat moment bent en waar je naar toe gaat.

14 dagen gratis uitproberen

En het beste van alles? Je kunt de urenregistratie app 14 dagen lang gratis uitproberen! Uiteraard hoef je daarvoor nog geen betalingsgegevens op te geven, je kunt de app gewoon gratis gebruiken. Na de periode van 14 dagen heb je de mogelijkheid om een voordelig abonnement af te sluiten, zodat je de app kunt blijven gebruiken. Probeer het direct, zodat je zelf kunt ervaren hoe gemakkelijk TimeChimp het maakt om je uren bij te houden en die vervolgens te exporteren of rapporteren.

 

 • Altijd en overal uren registreren, ook onderweg
 • Mobiele app voor iOS en Android telefoons
 • Ook eenvoudig uitgaven en ritten registreren
 • Snel ritten registreren met handige GPS functie
 • Uren op mobiel goedkeuren met digitale handtekening
 • Je administratie altijd bij de hand
Geef een geldig e-mailadres op

Probeer gratis 14 dagen uit. Geen betaalgegevens nodig.

https://www.timechimp.com/functionaliteiten/mobiele-app

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
 • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
 • Geen betalingsgegevens nodig
 • Beslis zelf wanneer je start