Open Nav

Verlof- en ziekteregistratie

De verlof- en ziekteregistratie in TimeChimp maakt het heel eenvoudig om uren bij te houden bij verlof of ziekte. Hoeveel verlofuren zijn er over of hoe verhoudt het ziekteverzuim zich ten opzichte van de vorige periode? Dankzij de registratie van de verlof- en ziekte-uren worden dergelijke gegevens eenvoudig inzichtelijk. Voor de registratie van verlof- en ziekte-uren kun je eenvoudig gebruik maken van onze app of de online tool.

Uren bijhouden bij verlof of ziekte

TimeChimp maakt het eenvoudig om uren bij te houden bij verlof of ziekte. Bijhouden hoeveel verlofuren je opneemt en wat er nog beschikbaar is? Ziekte-uren en verlofuren bijhouden is uiterst eenvoudig. Dankzij de geavanceerde overzichten door middel van grafieken heb je inzicht in zowel het ziekteverzuim als de status met betrekking tot het verlof.

De app maakt het eenvoudig om uren bij te houden bij verlof of ziekte, al kan dat ook direct online in TimeChimp. De verlof- en ziekteregistratie werkt uiterst eenvoudig en op basis van hetzelfde principe als de reguliere urenregistratie.

Inzicht in productiviteit

Dankzij de verlof- en ziekteregistratie in TimeChimp heb je automatisch inzicht in de productiviteit. Er is sprake van een helder overzicht op basis van grafieken. De visuele presentatie zorgt voor een duidelijk jaaroverzicht. Hoeveel verlofuren zijn er over of hoeveel ziekte-uren heb je moeten boeken ten opzichte van de gewerkte dagen? De inzichten zijn eenvoudig beschikbaar en zorgen in één oogopslag voor duidelijke informatie.

Registratie van verlof en ziekte-uren

De registratie van verlof- en ziekte-uren zit heel eenvoudig in elkaar en voorkomt dat hier onduidelijkheid over kan bestaan. Houd de uren verlof en ziekte zelf bij voor eigen inzicht of rapporteer ze aan opdrachtgevers of managers. Bovendien helpt het registreren van de ziekte-uren om inzicht te krijgen in de meer brede productiviteit, om daar op te sturen of puur vanwege de informerende functie.

Zelf ontdekken hoe je gebruik kunt maken van de verlof- en ziekteregistratie en hoe dat kan leiden tot waardevolle inzichten waarmee je meteen aan de slag kunt? Je kunt TimeChimp en de app gewoon gratis uitproberen tijdens de proefperiode. We zorgen er bij TimeChimp graag voor dat je zelf kunt ervaren hoe eenvoudig de verlof- en ziekteregistratie werkt. Het levert je waardevolle informatie op, zodat je op basis daarvan beslissingen kunt nemen of uitspraken kunt doen. Ervaar het zelf tijdens de gratis en geheel vrijblijvende proefperiode.

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start