Open Nav

Verlof- en ziekteregistratie

Wil je eenvoudig ziekte en verlof bijhouden van je medewerkers? Maak dan gebruik van de urenregistratie van TimeChimp. Naast verlof- en ziekte registratie kun je ook de gewerkte uren bijhouden. Verlof aanvragen, ziekte doorgeven of uren registreren is op deze manier heel eenvoudig.

Geef een geldig e-mailadres op
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend proberen
  • Geen betaalgegevens nodig
  • Zeer gebruikersvriendelijk

Eenvoudig verlof en ziekte registreren

De verlof- en ziekteregistratie in TimeChimp maakt het heel eenvoudig om uren bij te houden bij verlof of ziekte. Hoeveel verlofuren zijn er over of hoe verhoudt het ziekteverzuim zich ten opzichte van de vorige periode? Dankzij de registratie van de verlof- en ziekte-uren worden dergelijke gegevens eenvoudig inzichtelijk. Voor de registratie van verlof- en ziekte-uren kun je eenvoudig gebruik maken van onze app of de online tool.

Ook overuren eenvoudig bijhouden

TimeChimp maakt het ook heel eenvoudig om overuren bij te houden. Je kunt elke medewerker een bepaald aantal contracturen meegeven. Wanneer diegene meer of minder uren werkt dan in het contract staat, wordt dit automatisch verwerkt in het overuren saldo. Je kunt zelfs speciale activiteiten aanmaken waarbij medewerkers hun uren kunnen opnemen als Tijd voor Tijd bijvoorbeeld.

 

Inzicht in productiviteit

Dankzij de verlof- en ziekteregistratie in TimeChimp heb je automatisch inzicht in de productiviteit. Er is sprake van een helder overzicht op basis van grafieken. De visuele presentatie zorgt voor een duidelijk jaaroverzicht. Hoeveel verlofuren zijn er over of hoeveel ziekte-uren heb je moeten boeken ten opzichte van de gewerkte dagen? De inzichten zijn eenvoudig beschikbaar en zorgen in één oogopslag voor duidelijke informatie.

Reguliere urenregistratie

De tool maakt het eenvoudig om uren bij te houden voor verlof en ziekte, maar is ook ideaal voor de registratie van gewerkte uren. Je kunt met TimeChimp heel makkelijk alle uren registreren en hier inzichtelijke overzichten van maken. De principes voor urenregistratie werken eigenlijk altijd hetzelfde, of het nou verlof- en ziekteregistratie is of gewerkte uren. Simpel en overzichtelijk.

Altijd en overal uren bijhouden met de mobiele app

Met de urenregistratie van TimeChimp kun je altijd en overal je uren bijhouden via onze mobiele app. Medewerkers kunnen zo altijd hun eigen dashboard inzien en hebben direct inzichtelijk hoeveel verlof ze nog over hebben bijvoorbeeld. Ook het aanvragen van verlof of doorgeven van ziekte is op deze manier zo geregeld. De app helpt je als organisatie een stuk efficiënter en effectiever te werken en makkelijk het overzicht te bewaren.

14 dagen gratis proberen

Zelf ontdekken hoe je gebruik kunt maken van de verlof- en ziekteregistratie en hoe dat kan leiden tot waardevolle inzichten waarmee je meteen aan de slag kunt? Je kunt TimeChimp en de app gewoon gratis uitproberen tijdens de proefperiode. We zorgen er bij TimeChimp graag voor dat je zelf kunt ervaren hoe eenvoudig verlof- en ziekteregistratie kan werken. Het levert je waardevolle informatie op, zodat je op basis daarvan beslissingen kunt nemen of uitspraken kunt doen. Ervaar het zelf tijdens de gratis en geheel vrijblijvende proefperiode.

Onze gebruikers over TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Desktop, browser en app

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start