Open Nav

Ziekte- en verlofregistratie

Wil je eenvoudig ziekte en verlof bijhouden van je medewerkers? Maak dan gebruik van de verlofregistratie van TimeChimp. Naast ziekte- en verlofregistratie kun je ook de gewerkte uren bijhouden. Verlof aanvragen, ziekte doorgeven of uren registreren is op deze manier zo gebeurd!

Geef een geldig e-mailadres op
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend proberen
  • Geen betaalgegevens nodig
  • Zeer gebruikersvriendelijk

Eenvoudig verlof en ziekte registreren

De ziekte- en verlofregistratie in TimeChimp maakt het heel makkelijk om uren bij te houden bij ziekte of verlof. Wil je weten of medewerkers verlof hebben aangevraagd of weten hoe het ziekteverzuim zich verhoudt ten opzichte van de vorige periode? Dankzij de registratie van de ziekte- en verlofuren worden dergelijke gegevens snel inzichtelijk. Voor de registratie van ziekte- en verlofuren kun je zowel gebruikmaken van onze app als de online tool.

Ook overuren gemakkelijk bijhouden

TimeChimp maakt het ook heel gemakkelijk om overuren bij te houden. Je kunt elke medewerker een bepaald aantal contracturen meegeven. Wanneer diegene meer of minder uren werkt dan in het contract staat, wordt dit automatisch verwerkt in het overuren saldo. Je kunt met onze urenregistratie software zelfs speciale activiteiten aanmaken waarbij medewerkers hun uren kunnen opnemen, bijvoorbeeld als Tijd voor Tijd.

Inzicht in productiviteit

Dankzij de verlof- en ziekteregistratie in TimeChimp heb je automatisch inzicht in de productiviteit. Er is sprake van een helder overzicht op basis van grafieken. De visuele presentatie zorgt voor een duidelijk jaaroverzicht. Hoeveel verlofuren zijn er over of hoeveel ziekte-uren heb je moeten boeken ten opzichte van de gewerkte dagen? De inzichten zijn eenvoudig beschikbaar en zorgen in één oogopslag voor duidelijke informatie.

Reguliere urenregistratie

De tool maakt het simpel om uren bij te houden voor ziekte en verschillende soorten verlof, maar is ook ideaal voor de registratie van gewerkte uren. Je kunt met TimeChimp heel makkelijk alle uren registreren en hier inzichtelijke overzichten van maken. De principes voor urenregistratie werken altijd hetzelfde, of het nou om ziekte- en verlofregistratie gaat of om gewerkte uren. Simpel en overzichtelijk; dat is TimeChimp.

Altijd en overal uren bijhouden met de mobiele app

Met de urenregistratie van TimeChimp kun je altijd en overal je uren bijhouden via onze mobiele app. Medewerkers kunnen zo altijd hun eigen dashboard inzien en hebben direct inzichtelijk hoeveel verlof ze bijvoorbeeld nog over hebben. Zelf het aantal verlofdagen berekenen is dus niet meer nodig. Ook het aanvragen van vrije dagen of doorgeven van ziekte is op deze manier snel mogelijk. De (iOS & Android) app helpt je als organisatie een stuk efficiënter en effectiever te werken en je kunt ook makkelijk het overzicht bewaren. TimeChimp is dus handig voor werkgever én werknemer.

14 dagen gratis proberen

Wil je ontdekken hoe eenvoudig ziekte- en verlofregistratie kan zijn? Je kunt TimeChimp en de app gewoon gratis uitproberen tijdens de proefperiode. Zo kun je zelf ervaren hoe ziekte- en verlofregistratie met TimeChimp leidt tot waardevolle inzichten waarmee je meteen aan de slag kunt. Start jouw proefperiode en ervaar het gemak!

Onze gebruikers over TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Desktop, browser en app

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start