Personeelsplanning

Het maken en bijhouden van een overzichtelijke personeelsplanning is vaak een tijdrovende en lastige klus, zeker wanneer je dit nog op papier of in Excel doet. Tijd die je liever ergens anders aan besteedt. Daarom stappen veel bedrijven over naar personeelsplanning software om eenvoudig werkroosters te maken. Met TimeChimp is het maken van een werknemersrooster een fluitje van een cent.

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
rooster maken

Personeelsplanning software maakt roosteren makkelijk

Met de personeelsplanning software van TimeChimp, rooster je makkelijk medewerkers in door standaard (herhalende) diensten aan te maken. Deze sleep je vervolgens eenvoudig in het rooster naar een bepaalde medewerker en kun je altijd nog aanpassen wanneer nodig. Naast de standaarddiensten maak je ook eenvoudig diensten aan per medewerker.

De medewerker schrijft de daadwerkelijk gemaakte uren vervolgens eenvoudig via bijvoorbeeld TimeChimp’s prikklok of mobiele app.

werkrooster personeel

Beschikbaarheid doorgeven en diensten accepteren

Om nog efficiënter te werken, geven medewerkers zelf hun beschikbaarheid door binnen TimeChimp. De planner ziet deze beschikbaarheid direct terug in de personeelsplanning tool en kan op die manier een sluitende personeelsplanning maken met medewerkers die beschikbaar zijn.

Daarnaast is het ook mogelijk om met open diensten te werken waarbij een medewerker uitgenodigd wordt voor een bepaalde dienst. Je bepaalt zelf welke medewerkers uitgenodigd worden voor een dienst. De medewerkers kunnen deze accepteren of afwijzen, waarmee je de medewerker meer controle geeft over het eigen rooster.

Probeer 14 dagen gratis
Planningen maken

Altijd een kloppend werkrooster

Met de personeelsplanning software van TimeChimp geef je makkelijk aan wat de optimale bezetting is voor het werkrooster. Door in te stellen aan welke hoeveelheid diensten (exact, minimaal of maximaal aantal) het rooster moet voldoen zie je direct terug of het werkrooster daaraan voldoet. Op die manier hou je makkelijk het overzicht in je personeelsplanning en heb je altijd een kloppend werkrooster.

Voeg de belangrijkste vaardigheden toe aan medewerkers en rooster diensten in op basis van competentie. Daarnaast zie je de weersvoorspelling ook terug in de personeelsplanning, zodat je hier direct rekening mee kunt houden bij het maken van het werkrooster.

Makkelijk roosteren

Budgetteer op uren of kosten

Stel eenvoudig een budget in per dag of week op basis van uren of loonkosten en plan diensten in op basis van het beschikbare budget. Je kan een budget instellen op een bepaalde locatie, positie en/of een medewerker. Je ziet op elk moment hoeveel budget er nog over is waardoor je niet alleen snel een werkrooster maakt, maar ook een die sluitend is wat betreft budgeturen.

Benieuwd hoe de personeelsplanning software van TimeChimp jouw organisatie kan helpen met het inroosteren van werknemers? Start dan de gratis proefperiode van 14 dagen! De module is in elk pakket van TimeChimp beschikbaar.

HR-software

Lees meer
Lees meer over HR-software

Projectadministratie

Lees meer
Lees meer over Projectadministratie

Prikklok

Lees meer
Lees meer over Prikklok

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape