Open Nav

Factureren

Maak eenvoudig facturen aan van je gewerkte uren

Met de factuurmodule van TimeChimp kun je snel facturen versturen en je geheel eigen factuur lay-out ontwerpen. Inclusief overzichtelijke factuuradministratie. Factureer eenvoudig je geboekte uren, uitgaven en ritten met slechts een paar klikken van de muis. De factuurmodule zet direct een factuur klaar, die je kunt versturen naar je klant. Online factureren wordt zo een fluitje van een cent!

Factuur

Factureren: een vervelende klus?

Veel ondernemers vinden factureren veel werk en bovendien een vervelende klus. Ze vinden het lastig om overzicht te houden in de facturatie. Geldt dit ook voor jou? Dan biedt de factuurmodule van TimeChimp de oplossing. Met onze factuurmodule maak en verstuur je de facturen van jouw onderneming in no-time.

Al je facturen bij elkaar

Met facturatie via TimeChimp heb je al jouw facturen altijd overzichtelijk bij elkaar. Dat is handig, want zo houd je te allen tijde het overzicht. Van elke factuur wordt een geschiedenis bijgehouden. Wordt een factuur niet betaald? Dan zie je dat direct en kun je herinneringen en aanmaningen sturen via TimeChimp.

De mogelijkheden van factureren via TimeChimp

Naast dat online factureren via TimeChimp heel overzichtelijk is, heeft het nog veel andere voordelen. Zo kun je met onze facturatie onder andere je eigen factuur lay-out maken; zo personaliseer je jouw facturen. Ook kun je gebruikmaken van verschillende valuta met automatische wisselkoersberekening en facturen in verschillende talen versturen. Daarnaast kun je gemakkelijk kortingen of toeslagen toevoegen aan de factuur.

Bij TimeChimp kun je je facturen via de mail versturen of ze printen via PDF. Je kunt ook altijd een webfactuur meesturen die je klant online kan openen. Blijkt na het factureren dat je een foutje hebt gemaakt? Geen probleem! Je maakt namelijk gemakkelijk een creditfactuur aan van een bestaande factuur. Zo blijft jouw facturatie op orde.

Bij TimeChimp kun je ook je offertes opmaken en versturen, waardoor je het complete pakket in één hebt.

Facturen direct betaald via iDEAL

Via onze koppeling met Mollie kun je aan je facturen een iDEAL link toevoegen. Door het toevoegen van een iDEAL link aan je factuur bied je jouw klant de mogelijkheid om deze direct te voldoen. Zo maak je het jouw klant dus eenvoudiger om te betalen, waardoor ze ook sneller (kunnen) betalen. Op die manier heb jij sneller je geld binnen en verbeter je dus je cashflow.

Bespaar tijd

Wanneer je gaat factureren via TimeChimp, zal dit ontzettend veel tijd besparen. Dankzij onze overzichtelijke facturatietool hoef je zelf geen factuuradministratie meer bij te houden; dat scheelt! Bovendien is de facturatietool van TimeChimp zo ontworpen dat deze heel eenvoudig te gebruiken is. Factureren wordt dus echt gemakkelijker dan ooit!

Maak professionele facturen

Een ander groot voordeel van factureren via TimeChimp is dat je echt professionele facturen kunt maken. Omdat je je eigen lay-out kunt maken, zijn de facturen van jouw onderneming persoonlijk. En dankzij de mooie designs zien de facturen er altijd geweldig uit. Zo komt jouw onderneming professioneel voor de dag. Goed voor het imago!

Probeer nu 14 dagen gratis!

Er zijn veel mogelijkheden bij facturatie via TimeChimp! Veel tevreden ondernemingen maken al gebruik van deze mogelijkheden en raden jou aan hetzelfde te doen. Wil je kijken wat deze mogelijkheden voor jou betekenen?

Probeer onze facturatiemodule nu 14 dagen gratis uit!

  • Factureer je uren direct door naar de klant
  • Neem uitgaven en ritten ook mee op de factuur
  • Maak je eigen factuur layout aan
  • Al je facturen in handig overzicht
  • Verstuur herinneringen en aanmaningen
  • Voeg bijlagen toe aan de factuur
Geef een geldig e-mailadres op

Probeer gratis 14 dagen uit. Geen betaalgegevens nodig.

https://www.timechimp.com/functionaliteiten/factureren

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start