Een foto van Hidde Ottens die aan een bureau zit voor een aantal schermen

Even voorstellen: Front-end developer Hidde

We hebben weer een nieuwe TimeChimper die ons team komt versterken. Dit keer heten we Hidde welkom die 1 maart bij ons is gestart. Als ‘front-end developer’ zal hij zich gaan bezighouden met de ontwikkeling van onze tool om deze verder te doen groeien en nog beter aan te laten sluiten bij de wensen van onze gebruikers. En hij komt als geroepen, want we zijn natuurlijk keihard bezig met ‘TimeChimp 2.0’!  Hieronder stelt hij zich even voor.

Ervaring – Hoe is Hidde hier terechtgekomen?

Ik ben Hidde en ik ben sinds begin maart bij TimeChimp aan de slag als front-end developer. Hier ben ik betrokken bij het bouwen van de nieuwe ‘2.0 versie’ van TimeChimp.  

Ik heb zelf business gestudeerd, maar had altijd al in interesse in computers en technologie. Tijdens mijn Masters ben ik samen met twee vrienden een bedrijfje begonnen. Aangezien geen een van ons een achtergrond in IT had, koos ik ervoor om zelf web development te leren. Drie jaar lang bouwde ik verschillende web-apps en leerde zo de ins en outs van front-end development. Op deze manier heb ik veel geleerd, maar ik merk wel dat er een groot verschil is tussen het ontwikkelen van software als een team in plaats van als individu. Hier bij TimeChimp werk ik samen met gedreven developers met veel ervaring en ik weet zeker dat ik veel van ze kan leren.

Persoonlijk – het leven naast TimeChimp

Ik heb totaal negen jaar in het buitenland gewoond in onder andere: Zweden, China en Engeland. Ik hou ook erg van het maken van verre reizen en hoop binnenkort een keertje een lange tijd naar Zuid-Amerika te kunnen gaan. Niet alleen om kennis te maken met nieuwe culturen, maar ook om mijn Spaans weer een beetje op te krikken. Verder ben ik ben vrij sportief en hou van hardlopen, fitness, mountainbiken en snowboarden.  

Andere blogs

Een foto van een vrouw aan de telefoon met een boek voor zich. Achter haar zit de illustratie van een klok

8 tips voor timemanagement voor efficiënte consultants

Optimaliseer timemanagement bij consultancy's: Ontdek tijdverspillers van grote adviesbureaus en effectieve tips - Lees nu!

Lees meer
Een foto van een man achter zijn computer met een laptop op zijn bureau

De kritieke rol van time management bij het budgetteren van IT Projecten

Omdat Tijdmanagement cruciaal voor het halen van deadlines is, onderzoeken we de impact van tijdregistratie op Projectbudgetten in IT.

Lees meer
vrouw en man kijken op beeldscherm en vrouw wijst iets op het scherm aan

De 9 onmisbare consultancy software in 2024

Dit zijn de 9 must-have softwaretools voor adviesbureaus. Krijg in deze blog een overzicht van consulting software die consultants dagelijks gebruiken.

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo