Een foto van Fabienne Veenman die aan een bureau zit en praat met een collega

Meet the team: Fabienne – Operations Manager

In Meet the Team maak je kennis met de knappe koppen van TimeChimp. Wie zijn de toppers die TimeChimp steeds weer een stukje beter, gebruiksvriendelijker, sneller en veiliger maken? Vandaag stellen we Fabienne voor, onze altijd vrolijke Operations Manager.

Even voorstellen: Fabienne Veenman

Ik ben Fabienne Veenman, ik ben 28 jaar en ik woon samen met mijn vriend en twee katten in Amsterdam. In oktober 2019 ben ik begonnen bij TimeChimp, maar toen nog niet meteen als Operations Manager. Ik begon in het team van Customer Success, waarin ik meer met de tool te maken had en nu vervul ik de rol van Operations Manager.

Wat doet een Operations Manager binnen TimeChimp? Ik heb eigenlijk een heel afwisselend en breed takenpakket. Zo ben ik verantwoordelijk voor HR, de werkcultuur, teamuitjes, een stuk finance waarin ik contact heb met klanten en het dagelijks reilen en zeilen op kantoor. Daarnaast ben ik ook druk met recruitment, om het huidige team van TimeChimp toppers nog verder uit te breiden. Dus mocht je nog een leuke baan zoeken; let me know en dan drinken we een kopje koffie of thee.

Een dag op kantoor

Ik krijg veel energie van het werken met mensen. Ik ben graag bezig met het ontwikkelen van personal development plannen met en voor mijn collega’s. Het geeft me een goed gevoel om van niets iets te maken, bijvoorbeeld door het uitdenken en ontwikkelen van bepaalde processen binnen de organisatie. Daarnaast word ik ook blij van het voeren van oriënterende gesprekken met potentiële nieuwe collega’s om het team te versterken.

Uitdagingen binnen mijn werk? Ik werk veel buiten mijn comfortzone, bijvoorbeeld met het opzetten van nieuwe processen. Dit is positief, want we willen bij TimeChimp graag mensen uitdagen om buiten hun comfortzone te gaan en zo nieuwe skills te ontwikkelen.  

Op dit moment ben ik vooral bezig met het opzetten van een recruitment plan. Zoals heel veel bedrijven op dit moment, hebben we flink wat openstaande vacatures en zijn er wat minder kandidaten. Het is dus mijn taak om mensen te overtuigen om bij ons te komen werken en niet bij een ander bedrijf. En geloof me, het is echt heel leuk om te werken bij TimeChimp, haha!

Mijn leukste moment bij TimeChimp is toch wel het vertrouwen dat ik heb gekregen van het MT om me te ontwikkelen tot de professional die ik nu ben. Ik ben een stuk zichtbaarder binnen de organisatie dan aan het begin van mijn carrière. Verder ben ik ook heel blij als ik aan het tafeltennissen ben.

Als ik elke andere functie binnen TimeChimp zou mogen doen, dan zou ik altijd nog voor mijn eigen functie kiezen. Ik vind mezelf echt niet geschikt voor een commerciële functie en development is ook niets voor mij. Als ik écht moet kiezen, zou ik me helemaal willen focussen op People and Culture en dan vooral ook met een ongelimiteerd budget, haha!

Buiten kantooruren

Familie en vrienden omschrijven me als attent, betrokken, punctueel en een harde werker. Ik ben verder eigenlijk altijd vrolijk en ik ben een goede luisteraar. Na werk ben ik druk met rommelen in huis, planten verzorgen, nieuwe bak-technieken uitproberen en knuffelen met mijn katten, die ik ook vaak mijn floofs noem. Mijn guilty pleasure? Dat is toch echt Mamma Mia 2, ik word instant vrolijk van die film! O en ‘s nachts kan je me wakker maken voor garnalen! Dat is best een beetje maf, aangezien ik vegetariër ben en zelfs vaak vegan eet, maar die garnalen krijg ik toch echt niet uit mijn hoofd.

Wil je ook bij TimeChimp werken? Leuk! Neem een kijkje op onze vacature pagina of stuur een mailtje naar f.veenman@timechimp.com, dan plannen we een kopje koffie in!  

Andere blogs

Een foto van een vrouw aan de telefoon met een boek voor zich. Achter haar zit de illustratie van een klok

8 tips voor timemanagement voor efficiënte consultants

Optimaliseer timemanagement bij consultancy's: Ontdek tijdverspillers van grote adviesbureaus en effectieve tips - Lees nu!

Lees meer
Een foto van een man achter zijn computer met een laptop op zijn bureau

De kritieke rol van time management bij het budgetteren van IT Projecten

Omdat Tijdmanagement cruciaal voor het halen van deadlines is, onderzoeken we de impact van tijdregistratie op Projectbudgetten in IT.

Lees meer
vrouw en man kijken op beeldscherm en vrouw wijst iets op het scherm aan

De 9 onmisbare consultancy software in 2024

Dit zijn de 9 must-have softwaretools voor adviesbureaus. Krijg in deze blog een overzicht van consulting software die consultants dagelijks gebruiken.

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo