Een foto van Niki van Koningsbruggen achter haar laptop

Meet the team – UX-designer Niki

In Meet the Team maak je kennis met de knappe koppen van TimeChimp. Wie zijn de toppers die TimeChimp steeds een stukje beter, gebruiksvriendelijker, sneller en veiliger maken? Deze keer is het de beurt aan Niki, onze fantastische UX-designer.

Even voorstellen: Niki van Koningsbruggen

Mijn naam is Niki van Koningsbruggen, ik ben 25 en woon in Amsterdam. In 2020 ben ik als stagiaire bij TimeChimp begonnen. Na mijn stage heb ik een andere baan gehad, maar toch weer teruggekomen bij het gezellige team van TimeChimp. Nu werk ik hier alweer zo’n anderhalf jaar als fulltime UX-designer waar ik klantwensen vertaal naar design en features ontwerp voor de nieuwe versie van onze tool. Samen met de Product Owners en het developmentteam zijn we hier druk mee bezig.

A regular day at the office

Elke dag als bedrijf samenwerken om TimeChimp naar een nieuw level te brengen geeft me energie. In mijn werk kan het lastig zijn om de wensen goed door te vertalen binnen de deadline, maar met goede communicatie komen we er wel. Naast het harde werken maken we graag tijd voor ontspanning, bijvoorbeeld aan onze bar tijdens de wekelijkse vrijmibo!

Welke functie ik binnen TimeChimp zou willen doen naast UX? Niets liever dan mijn eigen baan! Maar als ik moet kiezen ga ik voor Operations, waar ik bezig kan zijn met de mensen binnen onze organisatie en kijken hoe we TimeChimp nóg leuker kunnen maken.

Naast TimeChimp

Als ik niet aan het werk ben bij TimeChimp, ga ik erop uit met mijn hond Chip. Hij is jong en energiek, dus zijn we vaak in het bos of op het strand te vinden. In de zomer ben ik te vinden op het terras, en in de winter speel ik Netflix uit. Een guilty pleasure? Latin urban muziek! O en ‘s nachts kun je me wakker maken voor sushi! Ook als ik een kater heb, voor mij geen frituur, geef mij maar sushi.

Andere blogs

Een foto van een man achter een laptop. Hij is aan het werk

Urenregistratie in Excel: 5 formules

Benieuwd hoe je urenregistratie in Excel vereenvoudigd? In deze blog vind je 5 essentiële Excel-formules voor urenregistratie.

Lees meer
Maksym Chernychka - Senior Back-end Developer at TimeChimp

Koffie break met Maksym: Senior Backend Developer

Maksym, onze backend developer, is vanuit Oekraïne geëmigreerd naar Nederland. Ontdek hoe het immigratieproces bij TimeChimp verliep en voor welke uitdagingen hij binnen zijn rol staat.

Lees meer
Fred Al praat over doelen en uitdagingen in 2023

2023 Terugblik met Fred Al

In dit exclusieve interview met Fred Al, CEO van TimeChimp, gaan we dieper in op de hoogtepunten van TimeChimp in 2023.

Lees meer

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo