Inkloksysteem

Medewerkers registreren met een inkloksysteem makkelijk hun gewerkte uren. Hierdoor voorkom je onoverzichtelijke urenregistratie in Excel bestanden. Een inkloksysteem is een waterdicht systeem, waardoor gewerkte uren altijd geregistreerd en opgeslagen worden. Flink wat voordelen voor een organisatie dus!

 

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
Prikklok

Voordelen van een inkloksysteem

TimeChimp heeft een online inkloksysteem, waardoor je dus altijd een sluitende urenregistratie hebt. Welke voordelen heeft een inkloksysteem?

 • Medewerkers registreren makkelijk zelf hun uren
 • Kleinere foutmarge
 • Urenadministratie is altijd inzichtelijk
 • Geen administratieve chaos
Probeer gratis
Prikklok Locaties

Het inkloksysteem van TimeChimp

Het inkloksysteem voor medewerkers moet makkelijk zijn, zodat ze zo veel mogelijk focussen op hun baan en zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan inklokken en uitklokken. TimeChimp maakt in- en uitklokken makkelijk. TimeChimp werkt in de cloud, waardoor je medewerkers altijd en overal uren kunnen registreren. Alle medewerkers hebben een persoonlijke pincode, waarmee ze inloggen en in- en uitklokken. Zo voorkom je fraude en onbedoelde verwisselingen. Je weet dus altijd wie welke uren werkt, wel zo handig! Het is ook mogelijk om een foto te laten maken bij het inklokken, om een extra check in te bouwen. Doordat TimeChimp een online prikklok is, stuurt de tool automatisch de gewerkte uren naar je persoonlijke digitale omgeving. Daar heb je toegang tot handige dashboards en registreer je ook verlof en overuren. Zo heb je altijd en overal inzicht in het reilen en zeilen binnen de organisatie.

Vrijblijvend proberen

Hoe werkt een inkloksysteem?

Een inkloksysteem registreert het moment dat medewerkers inklokken en dus starten met werken en ook wanneer ze uitklokken en hun dienst erop zit. Zo is er altijd een goed overzicht van gewerkte uren. Deze data gebruik je bijvoorbeeld voor de (salaris)administratie. Easy does it!

Probeer gratis
Werkuren inzicht

Is inklokken verplicht?

In Nederland is inklokken niet verplicht. Om het maken van overuren aan te tonen, is het gebruik van een inkloksysteem handig. De verantwoordelijkheid van het registreren van overuren ligt namelijk bij de werkgever.

Vrijblijvend proberen

 

Rittenregistratie

Kilometerregistratie en declaraties

Naast het inkloksysteem, registreer je met TimeChimp ook makkelijk ritten en declaraties. Zakelijke ritten naar klanten, onkosten tijdens werktijd, je registreert het allemaal in een handomdraai. Zo heb je niet alleen de gewerkte uren, maar ook ritten en uitgaven op één plek. Je probeert TimeChimp 14 dagen gratis, zonder dat je betaalgegevens achter hoeft te laten.

Probeer gratis

Andere functionaliteiten

Personeelsplanning

Lees meer
Lees meer over Personeelsplanning

Prikklok

Lees meer
Lees meer over Prikklok

Uren goedkeuren

Lees meer
Lees meer over Uren goedkeuren

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape