Klantenportaal

Wil je jouw klant inzicht geven in gemaakte uren voor een project en de klant ook uren laten goedkeuren voordat je ze factureert? Dat is bij TimeChimp geen probleem. Geen gedoe meer, maar direct inzicht voor jou en de klant.

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden

Unieke link naar het klantenportaal

Het klantenportaal van TimeChimp is een andere omgeving dan die waar jij in werkt. Elke klant krijgt een eigen, unieke link om in te loggen. Hierdoor kunnen er geen personen inloggen in het klantenportaal die jij geen toegang geeft. Dat houdt het lekker overzichtelijk en veilig.

Probeer gratis
Klantenportaal Interface

Uren aanbieden via het klantportaal

Jij en je team registreren de uren die jullie voor de klant werken en de beheerder stuurt deze uren makkelijk via TimeChimp door aan de klant. De klant krijgt dan eventueel ook een notificatie per e-mail, met daarin de link naar het klantenportaal. Hier kan hij of zij makkelijk alle gemaakte uren bekijken en goedkeuren. Dan kan jij ze weer factureren. Easy does it!

Vrijblijvend proberen

Uren inzien en uren goedkeuren

Meteen als je klant inlogt, ziet hij of zij op de overzichtspagina alle projecten waar je toegang toe hebt gegeven. Ook staan jouw bedrijfsgegevens en logo duidelijk in beeld. Wanneer je klant een project selecteert, ziet hij of zij de gemaakte uren van het project. Ook is er de mogelijkheid om de uren goed- of af te keuren en een bericht aan de projectmanager te sturen via TimeChimp. Jij bepaalt wat de klant te zien krijgt, bijvoorbeeld een overzicht met alle projecten en facturen. Na het goedkeuren van de uren krijgt de projectmanager een mailtje en kunnen de uren gefactureerd worden.

Probeer gratis
uren bijhouden

Voordelen van het klantenportaal

 • Altijd overzicht voor jou en je klant
 • Bepaal zelf wat de klant ziet
 • Voorkom miscommunicatie
 • Stuur bij waar nodig

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape