Open Nav

Klantenportaal

Geef je klanten inzicht in zijn gegevens en laat uren goedkeuren

Wil je jouw klant inzicht geven in de gemaakte uren? En wil je dat je klant digitaal je uren kan goedkeuren? Maak dan gebruik van ons klantenportaal! Geen gedoe meer met het aanmaken van Excel overzichten of urenspecificaties in PDF welke je via de mail verstuurt naar de klant. Gewoon direct inzicht voor de klant in diverse zaken die je zelf kunt instellen.

 

Klantenportaal

Unieke, persoonlijke link

Elk contactpersoon krijgt een unieke, persoonlijke link. In deze link is een ingewikkelde code verwerkt, zodat alleen de persoon die deze link ontvangt het portaal kan bekijken. Wanneer je bij het bewerken van het portaal de toegang verleent aan een contactpersoon zal deze link niet meer actief zijn en kan de contactpersoon niet meer via deze link het portaal benaderen.

Aanbieden van uren

De beheerder of projectmanager kan uren aanbieden aan de klant. Hierbij kan er optioneel een notificatie (per mail) worden gestuurd. De klant krijgt dan een e-mail met daarin een knop zodat hij direct met 1 klik naar het portaal gaat en daar de uren kan goedkeuren. Easy dus!

Inzien en goedkeuren van uren

Als de klant op zijn persoonlijke link klikt komt hij in het portaal. De eerste pagina is een overzicht met alle projecten waar hij toegang tot heeft. Daarnaast staan jouw bedrijfsgegevens en je logo rechts in beeld. Wanneer de klant op een project klikt kan hij hier de uren inzien. Ook kan hij hier de urenregels selecteren en afkeuren of goedkeuren. Hierbij kan hij optioneel een bericht aan de projectmanager sturen.

Overzicht voor jou én de klant

Wat de klant kan zien kun je zelf bepalen. Zo kun je hem een overzicht bieden met alle projecten en facturen. Wanneer hij verder klikt op een project zijn hier de geregistreerde uren voor dit project zichtbaar. Ook kan de klant hier het budget inzien en de uren eventueel goedkeuren. De projectmanager krijgt na het goedkeuren een bevestiging en kan deze doorzetten naar de facturering. Makkelijker kan niet!

Probeer het klantenportaal nu 14 dagen gratis uit!

  • Geef je klant toegang tot zijn eigen omgeving
  • Klant logt in via een unieke link
  • Bepaal zelf wat de klant wel/niet kan inzien
  • Laat de klant uren/uitgaven/ritten goedkeuren
  • Laat offertes digitaal goedkeuren
  • Maak gebruik van een digitale handtekening
Geef een geldig e-mailadres op

Probeer gratis 14 dagen uit. Geen betaalgegevens nodig.

https://www.timechimp.com/functionaliteiten/klantenportaal

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start